20 månader

Eftersom jag använder bloggen mestadels som en dagbok så tänkte jag passa på att skriva ner lite om hur Vinston är just nu. Kul att kunna gå tillbaka till senare.

* Jag älskar korv stroganoff och ris och spagetti och köttfärssås. Mjölk är favoritdrycken. Just nu äter jag jättebra och har äntligen börjat sitta lite längre i min matstol innan jag vill ställa mig upp.

* Jag äter sedan några månader tillbaka mjölkfri kost men nu ska det börja testas mjölken igen.

* Just nu är Pippi favoriten att titta på film/youtube.

* Senaste orden är dagis, Bollibompa, Barbapappa och Pippi.

* Mamma och pappa är VÄLDIGT viktiga just nu och det är väldigt mysigt och viktigt att vi är alla tre. Är vi inte det så frågar jag hela tiden mamma vart pappa är och tvärtom.

* I bilen spelas "Tänk om jag hade en liten liten apa" om och om igen och jag sjunger gärna med på mpa, mpa.

*Jag vill gärna rita eller leka med lera men det slutar alltid med att jag äter kritor och deg så det är inte så poppis hos päronen.

* Om jag ser mamma eller pappas plånbok är jag snabb på att leta fram några mynt för att sedan springa till min spargris.

* Jag säger ja och nej mycket.

* Att sova är inte speciellt roligt och jag har lite svårt att somna. Vill helst att mamma eller pappa ska vara där men dem envisas med att bara gå in igen, lägga mig tillrätta, säga god natt och gå ut igen. Till slut funkar det. Jag sover nästan alltid hela nätterna. Jag vill gärna ha 2 eller 3 nappar med mig när jag ska sova som jag håller i men bryr mig inte om någon snuttefilt eller gosedjur.

*Jag dricker oftast välling både morgon och kväll.

* Jag är oftast glad och pussas och kramas gärna.

* Jag gillar djur och just nu är hund favoritdjuret att härma. Även apa, kanin, uggla, katt, häst, lejon, anka och några till kan jag härma.

Pratar man om Björn i något sammanhang lägger jag mig ned med kinden mot golvet som att vi leker "Björnen sover".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0