Några bilder...

 
 
 

Trist helg men nu tar vi nya tag

Andreas kom hem från jobbet i fredags och klagade på illamående. Vi hann knappt äta färdigt fredagsmyset innan han fick bosätta sig på toaletten resten av kvällen och natten. Troligtvis inte kräksjuka utan förmodligen var det lunchen han åt tidigare på dagen som var dålig. Sååå tråkigt! Jag städade köksskåpen och på eftermiddagen tog vi en lång promenad till en lekplats innan vi gick förbi affären och köpte lördagsgodis. Idag hoppades vi att Andreas skulle vara mkt bättre men han är fortfarande matt så vi har i princip bara varit hemma och inte gjort någonting. Så tråkigt men så blir det ibland. Vinston är jätteförkyld och Milia håller på att få en tand och har sådana problem med sin navel så jag måste ringa lasarettet i morgon. Suck! Känner mig trasig, sliten och rätt liten just nu och hoppas samtalet till kirurgen i morgon leder någon vart. :/

För ett år sedan...

För exakt ett år sedan fick vi ett plus på graviditetstestet - Vinston skulle få ett syskon. Ett år senare har vi lilla Milia här. Coolt!

Läkarbesök

Lilla Milia har ju varit mycket ledsen och rätt ofta missnöjd. Kvällarna har ofta bestått av skrik och det har varit tufft att se henne så ledsen. Vi har hela tiden trott att det beror på hennes navelbråck men hela tiden fått höra från BVC, läkare och googlat oss till att hon inte alls ska ha ont av det.  Men så fick vi äntligen remiss till barnkirurgen och var där i går för att träffa en jättegullig doktor. Det första han säger är att han inte alls håller med BVC och de andra utan visst menar att hon har haft ont. Det smärtar att höra men är också skönt att få bekräftat att vi har haft rätt. Hade det inte varit för att hon blivit mycket bättre de två senaste veckorna så hade han velat operera henne men nu hoppas vi att hon fortsätter att kännas mycket mer tillfreds, harmonisk och att naveln minskar så ska nog alla bekymmer med naveln snart vara borta. :)

Nytt år, nya möjligheter

Det var länge sedan jag skrev. Det beror på att jag inte får ordning på appen för att smidigt kunna göra inlägg med bilder. Trist! :(
 
Det har hunnit vara både jul och nyår och i morgon är det dessutom dags för Milias dop. Vi har haft en fin julledighet och Andreas har varit ledig hela tiden så vi har haft mycket tid tillsammans. Vi har inte gjort några större utsvävningar mer än några dagar i Varberg över nyår. Även om det är skönt med all ledighet, sovmorgonar(!) och slöa dagar så ska det bli skönt att allt återgår till det normala igen denna veckan. Rutiner och lite ordning och reda igen. :)
 
2013 då!? För min del det bästa året vad jag kan minnas. Det beror självklart på att vi fått en fin present i form av Milia och numera är lyckliga över att ha två underbara barn. Men det har också att göra med inre känslor och tankar. Mognad, tacksamhet, lugn, kärlek. 2013 var ett fint år och jag är så otroligt tacksam över många saker i mitt liv. Min fina familj. Mina fantastiska föräldrar, syskon och övrig släkt. Mina omtänksamma, snälla och roliga vänner. Mitt jobb och fina arbetskamrater. För att jag får vara föräldraledig. För att vi bor i ett hus där jag trivs i. För att jag har mat på bordet och ingen i min närhet är allvarligt sjuk. Tack!

RSS 2.0