Ensamma hemma

Natten till igår hade jag en helvetesnatt och vaknade med en fruktansvärd smärta i ryggen som resulterade i frossa och kräkningar. Som tur var försvann den värsta smärtan men jag stannade hemma från jobbet och sov och vilade. Vi åkte dessutom till sjukhuset men som tur var visade alla prover och ultraljud att allt var bra. På kvällen åkte vi till Bollebygd med Vinston som har tillbringat hela dagen hos sin mormor och morfar. Jag har stannat hemma även idag och vilat och mår nu bra igen. Vinston kommer inte hem igen förrän i morgon förmiddag så jag och Andreas har fredagsmys utan vår lilla kille. En ovan känsla men givetvis rätt skönt att få släppa allt ansvar, rutiner, mat, tjat, läggning osv. för en liten stund och bara vara. I morgon är det takläggning och sedan middagsgäster på kvällen som gäller.


Två år

Idag är det två år sedan vi gifte oss. En dag fylld av så mycket känslor, glädje, tårar, spänning, fina tal, familj, vänner och inte minst kärlek.

❤110827❤


Och här är tvättstugan


Badrummet

Vi har ju renoverat badrummet och tvättstugan i vår och sommar. Så här blev det!


Sliten och trött

Idag känner jag nig allt annat än pigg och stark. Sedan några veckor tillbaka sover jag väldigt dåligt och vaknar många gånger per natt. Det börjar tära på krafterna. Igår hade vi dessutom kräftskiva med jobbet och eftersom jag är med i festkommitten så innebar det att vi höll på från lunchtid med storhandling, dukning, plocka fram mat, plocka bort mat, servera och se till att alla var nöjda och belåtna under kvällen. Klockan tio igår kväll hade jag ingen känsel i fötterna och ögonen gick i kors så jag gav upp och åkte hem. Smart beslut eftersom jag ändå är helt slut idag.

Just nu vilar jag och Vinston en stund innan det är dags att bege oss till Tobias och Linas för att få träffa deras lilla tjej som bara är en och en halv vecka gammal. Sedan blir det lördagsmys och tidig läggdags. :)


Nybadad pirat med fyra tatueringar


Och så var veckan igång

Helgen försvann i ett nafs men vi hann med en "blixtvisit" i Varberg fredag till lördag och söndagen tillbringade vi sedan med att gå på 3-års kalas och att packa upp bebiskläder och montera spjälsäng. Lika bra när jag väl hade tid och lust. :)

Vinston ville så klart bli bebis på nytt och låg i spjälsängen och låtsades vara liten till han tröttnade och låtsades att sängen var en båt som han försökte fiska ifrån med hjälp av pinnen man hänger upp spjälsängsmobilen med.

Jag är inställd på att det kommer att bli en tuff tid och omställning för lilleman när han blir storebror och det märks redan nu. 3-års-trotsen med att vägra allt som vi vill givetvis men också slitningar mellan att vara stoooor kille med kalsonger och som är starkast och bäst i världen. Till att ibland bara vara liten och bebis med napp. Inte lätt att vara liten stor kille. :)



Tack

Har haft en så fin födelsedag och en mysig kväll. Tack snälla för alla fina sms och hälsningar och tack snälla mamma, pappa, Jimmy, Maria, Elin, Alex, Maggan, farmor, mormor och Mona-Lis för jättefina presenter och för att ni kom och åt tårta. Tack älskade Andreas och Vinston för presenten och för sång och frukost på sängen. :)


Stackars Saga

Förra onsdagen steriliserades Saga och hon går med tratt nu tiden efter och ska göra det allt som allt i 10-12 dagar. Det syns sååå tydligt på henne hur hon verkligen hatar den där tratten och jag förstår henne. När hon har den på sig går hon vingligt och ligger mest och sover och det ser ut som om hela världen har gått under. Hon blänger på oss och det känns verkligen som att vi är taskigast i världen som låter henne bära den.

Men så fort vi har tid att ha koll på henne (för hon är snabbt på stygnen och försöker bita) vilket brukar vara när vi kommer från jobbet, så blir hon världens busigaste. Hoppar runt, hittar på bus, leker och det riktigt lyser i hennes ögon.

Längtar till helgen då vi kan ta av den och låta henne vara katt igen. :)


Fredagsmys

Sträcker ut mig i soffan med gott samvete efter en första jobbvecka. Har också fått till handling och städning efter dagens dagishämtning så nu när lilleman krupit till kojs och det är lugn och ro här hemma njuter jag av tystnaden, en skål med godis och att bara få vila fötterna en stund.


Bortskämd katt :)

Har man blivit steriliserad så har man. Då förtjänar man lite ompyssling och en massa god skinka. :)


Vecka 35

Nu börjar fler och fler bebistankar dyka upp. Det börjar liksom bli verkligt att vi snart, snart kommer vara fyra stycken i familjen. Vinston pratar och frågar rätt mycket om bebisen som han vill ska vara en lillebror och heta Ludde. Det känns som att han är så säker på det så att det skulle vara tufft om det blev en lillasyster eller om vi väljer ett annat namn vilket vi säkerligen gör. :) Jag kommer jobba denna veckan och tre till, om nu allt fortsätter kännas bra. Och därefter är det bara tio dagar kvar till beräknat datum. :)




Sista presenten

Sista, men kanske den mest uppskattade 3-årspresenten är så gott som färdig. Kvar väntar bara målning kring fönsterkarm samt inuti vilket troligtvis också blir vitt. Men sååå fin den blev och det är min händiga, fina man och pappas förtjänst. <3


Hemma!

Borta bra men hemma bäst. Visst är det så. Idag åkte vi hem från Varberg och frågan är om årets ovanligt soliga semester gjort att det känns helt okej. Eller också är det vetskapen om att jag bara jobbar i fyra veckor till för att sedan gå hemma länge länge... Kanske en kombination. Men semestern är inte riktigt över ännu så vi fortsätter njuta av de tre dagar som återstår.


RSS 2.0