Onepiece

Liten go och glad kille i onepiece - perfekt söndagsmysplagg.


En till bild...

...på födelsedagsbarnet också.


Soffläge

Fy fan säger jag. Aldrig mera alkohol. Kommer inte ens ihåg när jag mådde så här dåligt sist. Men det var det värt för en riktigt trevlig kväll hade vi. Och natt. Var inte hemma förrän 4.30.

Supergod mat, trevligt folk och mycket skratt - precis som en fest ska vara.

Men idag är det soffläge och pizza som gäller här på Häggatan. :)


Helglyx

Vad skönt det var att krypa ner i sängen mitt på dagen med en kopp kaffe, chokladkaka och att lugnt läsa en massa bloggar. Lilleman sover middag i sin säng. Hurra! Detta är verkligen helglyx. Skita i alla måsten - och bara njuta av lugn och ro. Gör det du med! ;)

Hoppas ni har en fin dag!!


Hipp hipp hurra!

Idag fyller den här härliga tjejen 30 år! Hoppas du har haft en riktigt bra dag gumman och får en fin kväll! Vi ses imorgon!


Härliga fredag

Åhh vilken härlig känsla det är med fredagseftermiddag. Idag har hela familjen varit på dagis/jobb och jag hoppas vi kan säga farväl till hosta, feber och allt för snuviga näsor.

Jag och Vinston har varit och inhandlat fredagskrubbet - grillad kyckling och ugnsbakade rotfrukter står på menyn. Och så en hel del lösgodis förstås. Svårt att låta bli när godiset kostade 2,95 kr/hg idag! :)

Verkar dock som att jag och A ska tillbringa kvällen i förrådet - med att såga och spika fast taklister. ;) Med ett glas vin och lite godis kan det nog bli riktigt trevligt.


Kvällsmys

Sitter framför datorn och planerar för lite inredningsfix. Drömmer mig bort. Har fixat och flyttat om i gästrummet idag. Riktigt sugen på att och greja och tänka om. Hoppas den känslan håller i sig. Jag gillar när jag känner mig kreativ och inspirerad. Synd bara att man inte har ett fett bankkonto bara. ;)

Snart kommer min man hem (har fortfarande inte riktigt vant mig vid att jag faktiskt har en MAN) och lite kvällsmat vankas. Förhoppningsvis är lilleman tillräckligt bra för dagis i morgon och sen är det helg. Och 30-årsmiddag. Jippie! :)


<3


Vab

Idag är det jag som är hemma med lilleman. Han är bättre men hade aldrig fixat att hänga med i tempot på dagis. Vi tog däremot en promenad med pulkan till affären för att komma ut och få lite frisk luft. Nu sover han i sin säng. Hör och häpna! Han sover alltid i sin vagn mitt på dagen när han inte är på dagis men idag fungerade sängen.

Jag hade tänkt baka bullar och köpte de saknade ingredienserna förut - trodde jag. När jag kom hem insåg jag att pärlsockret nästan var slut. SUCK!


Mmm


Uppskatta det du har!

Onsdag idag. Känner mig konstig inombords. Glad och sprallig i ena stunden. Trött och hängig i andra stunden. Trist sinnesstämning när allt hoppar fram och tillbaka liksom. Mina älsklingar håller sig hemma idag med. Vinston kändes väldigt varm i morse och var ledsen precis innan det var dags för mig att gå upp. Så jag hämtade in honom till vår säng, smög upp och lät grabbarna ligga kvar under täcket. SVÅRT att gå därifrån kan jag säga. Finns det något mysigare än att ligga allihopa i sängen och bara halvslumra. Fast friska då så klart. När alla är lite halvkrassliga är det inte så roligt.

På tal om det jag skrev igår att det sägs att igår var den deppigaste dagen på året. Jag förstår det. Jag förstår att många känner sig hängiga. Dåligt med pengar, trist väder, långt kvar till våren. Ingenting speciellt roligt händer. Grått och trist. Långt till sommaren. Ja, det går att komma på fler anledningar.

Men jag fick en omskakning igår som gjorde att jag verkligen ska försöka tänka positivt. Försöka njuta. Försöka uppskatta allting jag har. Det handlade om en kund och en bilolycka med olyckligt slut, mer än så kan jag inte säga.

image description

Sjuklingar

Hej hopp! Sitter på jobbet och jobbar för fullt. Hemma från jobbet och dagis är däremot mina killar. Dem var båda lite krassliga idag så det var så det fick bli. Även jag känner mig inte riktigt helt hundra men har man fullt upp hinner man inte känna efter speciellt mycket - bra metod. =) Vinston är väldigt förkyld och har tack och lov sovit gott men han kändes dessutom varm i morse och ville fortsätta ligga kvar i vår säng - INTE ett friskhetstecken när det gäller honom som annars studsar omkring i vanliga fall. =)

Japp, så är det. Verkar som att många, många i omgivningen är sjuka eller vabbar just nu. Trist. På tal om det finns det någon smartsnubbe som menar att idag är den dagen då flest känner sig deprimerade på hela året. Kanske ligger något i det. Längtar efter sol och värme.

Poppis med snö


Choklad-bak

Hej på er! Här bakas det för fullt. Vi hade tänkt baka kanelbullar jag och Vinston, men insåg snabbt att mjölet inte skulle räcka så det fick bli Chokladsnitt med pärlsocker på istället.

Vi kom hit (se bilden) när jag insåg att vi behövde ett ägg till att pensla dem med. :) Vi inväntar herr Tyrén som handlar på väg hem från jobbet så kan dem snart åka in i ugnen... och bli ätklara.


Soffläge

Idag är vi sega här på Häggatan. Man blir det när det hålls kalas. Men det blev en mysig kväll och maten räckte (skämt åtsido men det är alltid min stora fasa när man har gäster) :)

Vi har haft sov- och mysmorgon här idag och nu när lilleman somnat ligger jag och A i varsitt soffhörn och bara är. Skönt! Lite rester från gårdagen väntas snart och så blir det lite pulkaåkning med A syster och barn.


Fix och trix

Här hemma, med snön virvlande utanför, håller vi på och fixar för lite kalas. Dagen har alltså bestått av storhandling, besök på systemet, matlagning, tårtbakning och städning. Nu mellanlandade vi alla tre i soffan med en kopp kaffe - och en smoothie-festis till lilleman. Bara en dryg timma kvar tills gästerna kanske ramlar in.

Hoppas på en trevlig kväll!


Aldrig mer!

Har mycket på jobbet, hade glömt av en timmas möte med en leverantör som jag absolut inte hade tid med och kom på nästan halv ett att jag inte hade någon lunch med mig heller. SUCK!

Spang till Orion för att köpa sallad. Står i den långa kön som började utanför dörren en stund tills att jag får reda på att kortläsaren är sönder. Vänder och funderar på vart jag ska gå istället.

Går förbi Lulus där jag ser en skylt att dem har sallader. Går in och frågar efter dem. Det finns bara två kvar. Jag frågar för att försäkra mig om att dem är gjorda idag. Absolut, svarar tjejen. Köper salladen för 68 kronor.

Går tillbaka till jobbet. Öppnar plastförpackningen och hittar några trista pastaskruvar som smakar vatten, frusna ärtor, typ tre kycklingbitar, tre tomatskivor, tre gurkskivor och så en massa sallad. Brun sallad. Oätlig sallad.

Äter upp kycklingbitarna. Och brödet. Och dressingen. Och är irriterad. Irriterad över att ha betalat nästan 70 kronor för någonting som jag fick slänga rakt ner i soporna.

Hade jag inte haft ont om tid och dessutom varit mindre lat så hade jag gått tillbaka och krävt pengarna tillbaka. Nu gjorde jag inte det utan sitter här, hungrig. Däremot kommer jag aldrig köpa något på Lulus mer. Inte ens en semla.

GRATTIS MIN ÄLSKLING!

Idag fyller mannen i mitt liv 30 år. Min bästa vän, min kärlek och bästa pappan i världen. Jag älskar dig!










Snart dags...

...för tävlingen "min bästa sida", en tidning som anordnas av Borås tidning. Hoppas, hoppas vi vinner.

En raggardusch, ett par stora örhängen och en blomma i håret fick piffa upp min i övrigt arbetsoutfit. :)


Tävling

Hej! Förbereder mig på en lång dag. Jobbar till fem idag och stannar sedan kvar för 18.30 är det dags för en reklamtävling som vi deltar i. Blir nog en kul kväll på Åhaga.

Min kära svärmor ska hämta lilleman på dagis och ta hand om honom resten av kvällen. Andreas kommer dessutom hem från sin kurs i Västerås sent i kväll. Nu har jag verkligen fått prova på att vara ensamstående mamma några dagar. Det är inte så lätt att få till med dagis, jobb och allt som måste fixas. =)

Nybadad


Usch

Usch, all inspiration gick plötsligt ur kroppen. Trots att jag sov många timmar i natt och har haft en okej dag på jobbet känner jag mig trött och sliten. Och full av borden och måsten som ligger och pickar inombords. Helt plötsligt gick jag från att känna mig full av inspiration och sugen på att ta tag i saker och ting, till att vilja att Vinston somnade någon gång (han kämpar på i sin säng, slänger ut grejer och sparkar, men vi testar att ignorera honom helt) och att krypa upp i soffan med en filt.

Inte sugen på att laga matlåda, men jag måste. Inte sugen på att plocka undan en massa kartonger, flaskor, tidningar mm från köket. Inte sugen på att hänga upp tvätten jag tvättar. Inte sugen på att planera så att allt klaffar med barnvakt imorgon. Inte sugen på att packa in vagnen i bilen. Inte sugen på att fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon. Inte sugen på att slänga julstjärnorna som stod i fönstret. Inte sugen på att duscha. Inte sugen på att äta.


Inspirerad

På mitt jobb kommer det varje vecka en drös med tidningar - mestadels inredningstidningar. Idag bläddrade jag i en på frukosten och ett inredningsteportage hemma hos en familj gjorde mig så sjukt inspirerad. Precis den stilen som jag gillar och jag blev så sugen på att fixa och greja. Och att köpa en massa nytt. Suck.

"Du är inte rädd för utgifter du inte!" brukar Andreas säga, precis som Emil i Lönnebergas pappa. :) Det är jag. Jätterädd. Men liiite nytt sådär ibland behöver man ju. ;) Nu står ett gäng svarta stora Ikea-ramar på önskelistan. Så ska jag förverkliga mina idéer. Några av dem iaf. ;)


Fullt ös!

Dagen började med ett möte i Mölnlycke klockan 8.00. Tillbaka på kontoret strax innan lunch och sedan fullt upp till det var dags att gå klockan tre och då plocka upp Vinston, åka hem och hämta skötväskan och sen vidare till Anna och Aprilia på fika tillsammans med Lina och Elias. Mysig eftermiddag trots att inte lilleman var på sitt bästa humör direkt. Gnällig och trotsig och jag funderar (hoppas) på om det kan vara konsekvenser från sprutan han fick igår.

Nu har vi båda fått i oss lite fiskpinnar och snart blir det läggdags...för mini iaf. :)


Grå måndag

Idag är verkligen en grå måndag men jag bryr mig inte så mycket om det. Känner mig rätt nöjd med tillvaron ändå. Vi har mycket skojigt framöver inbokat och det känns roligt och spännande på många sätt.

Snart ska jag ta mitt pick och pack och hämta lilleman för att åka till BVC på 1 1/2 års kontroll. I kväll står det träning 18.30 i kalendern.

Tjing!

Ett och ett halvt år

Idag är det ett och ett halvt år sedan vårt lilla hjärta föddes. Tänk vad tiden går fort och tänk vad livet kan förändras - till det bättre så klart. Att man kan älska en sådan liten männiksa är verkligen helt ofattbart. Att man kan sakna någon så mycket, att man kan bli så glad av en puss och en kram, att man kan bli så stolt över att han gör någonting nytt...det är också helt ofattbart.



















image description



image description

Söndagsångest

Sitter i soffan med en varm filt och slötittar på en film. Vinston sover ute i sin vagn och Andreas kommer snart hem efter att ha varit iväg hela helgen på en 30-års fest i Karlskrona.

Hade gjort mycket för ett par dagars ledighet till. Är det denna tiden på året som får en att vilja det extra mycket tro!? Ser fram emot en lugn och skön myskväll med mina älsklingar. Det blir en rätt intensiv vecka med mkt jobb, Andreas åker iväg med jobbet i tre dagar, jobbgala på torsdag. Veckan toppas av att min man fyller 30 på fredag och kalas på lördag kväll. Imorgon blir Vinston 1,5 år och vi ska på 1,5-års kontroll. Det ska bli spännande!

Kram på er!


Tipspromenad

Idag har vi gått tipspromenad vid Kransmossen med Katrin och Amanda. RIKTIGT skönt att komma ut i friska luften och få gå lite. Barnen var inte lika förtjusta men det gick bra ändå. På vägen hem stannade jag och Vinston på MD och köpte med oss lite käk hem. Mycket uppskattat hos lilleman. :)


Leos - alltid lika uppskattat!

Vinston blev som tokig när jag sa att vi skulle åka till Leos och studsade upp och ner på stället. Så bra koncept det där stället och alltid massvis av barn. Det drar in pengar det där stället!

Vi mötte upp lilla Amanda, Katrin och Magnus och slog ihjäl 2 timmar på lek, fika och lek. Det känns alltid som att man själv kört en timmas träningspass när man kommer därifrån. Två flugor i en smäll alltså. :) Kul hade vi minsann.


Barnet sover, mamman fixar

När det är vår i luften brukar det alltid börja klia i fingrarna och jag vill göra om, köpa nytt, möblera om, pyssla och fixa. Som idag. Vinstons rum får sig en svängom. Ner med tältet som är roligt, men ändå tar stor plats. Fixa om med skötbordets hyllor så lite böcker och pussel får plats. Sortera undan lite bebisleksaker, lägga undan några av de sisådär hundra gosedjuren, fixa om lite på tavellisten, ändra plats på sängen och fixa lite annat. Nu har jag fått nya krafter i form av lunch och om lilleman fortfarande sover tänker jag sortera ut för små kläder ur hans garderob. Ingen rast, ingen ro. :)


Bagaren Vinston!

Idag invigde Vinston sitt fina, fina lilla förkläde han fick av min mormor som själv sytt det och som lilleman fick i julklapp. Vi skulle nämligen då besök klockan 10 och såg därför till att baka negerbollar. Väldigt uppskattat av mini som iofs. mest smaskade i sig av smeten.

Sedan kom Sofie, Melvin och Felix och vi fikade och killarna lekte för fullt.

Nu lunch och snart sovdax...för lilleman iaf. :) Han bör passa på och sova ordentligt för i eftermiddag väntar mer skoj... :)


Fredagsmys

Konstigt att pytte, pyttelite vin kan göra att benen domnar och att du känner dig ännu tröttare när du haft en tuff vecka. Så känns det för mig nu iaf och då har jag bara smuttat lite grann.

Har precis varit ute och gått en kvällspromenad med Sofie. Vi skulle tränat men inget av Onyx-ställena har något pass efter klockan 5. Men lite frisk luft och lite prat funkade alldeles utmärkt idag.

Nu - få lilleman att sova och så lite räkor med vitlöksbröd till TV.


Fredag den 13:e

Hmm, hur ska denna dag bli? Vi får se till att göra den riktigt bra oavsett att det är en otursdag. :) Nu ska jag kliva upp, liiite "sovmorgon" blev det då A lämnar lilleman på dagis idag.


Trött, tröttare, tröttast!

Just nu känner jag mig så trött så jag inte ens orkar öppna munnen för att orka prata. Gudskelov att det snart är helg och lite lugn och ro.

Haft en tuff och stressig dag på jobbet och efter jag hämtat Vinston på dagis åkte vi tillbaka till jobbet eftersom jag lovat en kund en powerpointpresentation men inte hunnit klart. Att gå igenom denna med chefen, göra justeringar, lyssna på berättarröster vi lagt in och samtidigt hålla koll på en 1 1/2-åring som tyckte det var lattjo lajbans att vara på mammas jobb var minst sagt krävande.

Låt mig säga så här, att när vi åkte hem efter 1 och en halv timma så hade han ätit minst 5 pepparkakor, en halv banan, letat reda på ett durkslag och en matlåda han byggde torn av. Hittat en vattenkokare med sladd som han drog efter sig som en hund, tryckt x antal gånger på vattenapparaten så det var vatten på golvet, sprungit in i en stolpe, gråtit, busat med en kollega, vält ut en hel burk med pepparkakor så det var pepparkakor på hela golvet... Charmat killarna på företaget vi delar kök med, flyttat på diverse prylar. Svettig mamma med andra ord...


Ikväll

Nu blev det sent i säng ändå. Attans också. Annars har jag känt mig betydligt piggare och full av energi idag. Jobbade till fem idag men det var skönt då jag har så mycket på jobbet just nu. Sedan var jag i väg en sväng efter jobbet och kom sedan hem till männen i mitt liv och Maggan som var här på besök. Han busa och mysa lite med lilleman innan han somnade och därefter har jag lagat mat, käkat och jobbat lite.

Nu, sova! Skönt med torsdag redan i morgon. Undrar om det finns någon som INTE tycker tiden går fort!?


Kvällens middag

Var sugen på att laga något nytt ikväll och utgick delvis från ett gammalt recept och improviserade resten. Blev riktigt gott och var dessutom busenkelt.

400 gr fullkornsspagetti
4 morötter

2 vitlök
1/2 grönsöksbuljong
4 dl crème fraîche
1 tsk sambal oelek
2 msk mango chutney
Ca 2 dl spenat
Lite vetemjölsredning
300 gr räkor
300 gr kräftstjärtar

Skala morötterna i strimlor med potatisskalare. Koka pastan och lägg i moröttsstrimlorna när det är 2 minuter kvar.

Skala vitlöken och hacka smått. Fräs vitlöken i olja i stekpanna (fast kastrull är nog bättre), smula i buljongtärnongen, tillsätt crème fraîche, sambal oelek, mango chutney och den frusna spenaten som tinats i mikron. Jag drygade ut såsen med lite redning men det behövs ju inte. Rör till sist i räkor och kräftstjärtar.


Bars

Såg detta recept på en blogg som jag följer. Såg riktigt mumsigt ut tycker jag. Blir till att göra vid tillfälle tror jag. =)

Till ca 10-12 stycken:
1½ dl vetemjöl
1dl havregryn
1 dl valfri musli (typ f-musli)
1 dl farinsocker
½ dl strösocker
1 dl kokos
2 dl frön/nötter/torkade blåbär tranbär ( jag tog en bladning av allting)
1 stort ägg
125 gr smör

125 gr smält mörk choklad


Blanda alla torra ingredienser i en skål. Smält smöret. Ha i ägget och rör ihop allting
. Lägg bakplåtspapper i en form, 20 x 30 cm och tryck ut smeten i formen.
Grädda på 200 grader tills kakan blivit vackert gyllene rostad. Glömde ta tiden men börja kolla efter en 10-15 minuter iallafall=)
Låt kakan svalna lite, och skär den i stänger när den fortfarande är ljummen. Låt svalna helt. Doppa dem sedan i smält mörk choklad eller ät dem som dem är. Mums!




Äntligen lite vitt på backen!

Lite snö fick oss att ta oss ut i friska luften efter jobb och dagis. Hrm, kan inte skryta med att vi vistas mycket ute nu under jul och nyår. :/

Hur som helst paltade vi på oss varma kläder och tog en promenad med pulkan som kändes betydligt längre än vad den var med tanke på kramsnö, plogade vägar på en del vägar. Vinston stortrivdes dock och hans mamma fick sig ett svettigt träningspass.

En snögubbe och lite skottning fick vi till efteråt med.

Ikväll måste jag få till tidig läggdags, är tröttare än tröttast - delvis efter att lilla herr Tyrén vaknade av att han inte hittat nappen 5.30 och jag fick honom inte att somna om förrän 6.30. Lagom till dess att vi sedan skulle upp 7.00. ;)


Dinosaurier

Idag efter jobbet hämtade jag lilleman som hade haft det jättebra på dagis (trodde det kanske kunde bli lite tufft när han varit ledig i 2,5 vecka men så var det inte, säkert skönt att slippa morsan och farsan ett tag). :) Vi åkte hem och lekte, såg på film, åt och myste och som tur var somnade han i bra tid i kväll. Till skillnad från igår kväll då vi kämpade i nästan 3 timmar innan han till sist sov. INTE okej!!

Ikväll har jag ägnat mig åt att tvätta, vika tvätt, STRYKA (var nog ett halvår sedan sist), laga mat och till sist hjälpa Andreas att foga klinkerplattorna han och pappa la igår.

Jag skulle ju komma tidigt i säng ikväll ju. Ja, jag är trött. :)

Bilderna, Vi tittade förut i den fina "dinosaurieboken" som Vinston fick av sin morbror i julklapp. :)


Blandade känslor!

Vi har nu mestadels varit ledig i drygt 2 veckor och det har verkligen varit underbart. Mysiga morgnar, fikor, middagar med härliga vänner, familj, renovering, lek, bus och kärlek. Inte alls så att det är tråkigt på jobbet men jag tror ni förstår vad jag menar...


I badet


Hemma!

Har nyss kommit hem till Brämhult igen. Vi kom nämligen till Bollebygd igår mitt på dagen och stannade, lagade god mat och sov över där tills idag. Minisemester! :)

Vi har iaf haft det jättebra. Sankt Jörgen var superfräscht och vi var jättenöjda med allting utom maten på kvällen som enligt oss inte var någon jättehit. Men...härligt spa, fräscha rum och grym frukostbuffe.


Äntligen här!

Nu blir det mobilfritt för ett tag. Spat väntar!


Lunch

Stannade till på Zara på vägen och både jag och mannen hittade lite fint. Nu har vi mött upp brorsan min för att käka på Soho...


Tacos

Tacos blev det ikväll. Riktigt gott då det var länge sedan vi åt det. Vinston satt alldeles saligt mellan oss i soffan och kollade på TV samtidigt som han plockade i sig lite grönsaker han med. Mysigt att ha honom med när han sitter still. Haha.

Förut var jag och lilleman över hos Sofie och barnen och fick lite fika och grabbarna fick busa och leka lite. Sedan åkte jag till sunhouse och solade. Andreas skulle inte varit hemma därifrån förrän halv nio först men till sist slutade han vid sex istället.

Nu har jag packat lite inför i morgon. Åhh vad det ska bli underbart att åka på spa. Jag ska njuta varje minut!!! :)


Mat på g

Känner mig riktigt huslig som fixar panerad torskrygg med potatismos och kokta morötter idag. Ibland så!

Andreas är duktig och kör i väg en massa skräp så han kan fortsätta med att lägga klinkers sedan. Lilleman sover i vagnen - förhoppningsvis en stund till. :)

Mysig dag!


Och så soffan!

En timmas body pump gjorde kroppen skönt mör. Kul var det dessutom! Två varma mackor, en banankakabit och några Gott&Blandat-godiset senare ligger jag här i soffan, fortfarande med träningskläderna på och samlar krafter till att ta en dusch.

Borde ätit något nyttigt som keso och gurka eller något i den stilen nu när jag ändå tänkt köra igång ett hälsosammare liv (som alla andra gör direkt efter nyår). :) Men...ähh, man får väl börja något försiktigt. ;)

Vinston somnade precis, eller han kanske inte ens har somnat än, men det verkar tyst åtminstone. Snälla mamma har varit här med honom medan vi jobbade och hon hade fått väcka honom 9.40 så lilleman har ju verkligen vänt på dygnet det senaste kan man säga. :)

Jaja, imorgon har vi inga planer förutom att Andreas jobbar kväll på Sunhouse. Skönt att inte ha en massa planerat tycker jag. Det blir väl till att fortsätta med förrådet dock!

God natt!


Body pump

Årets första träning väntar. Body pump! Tur att man har en granne som drar i en. Soffan känns liksom mer lockande. ;)


Tisdagskväll på Häggatan!

Har precis sagt hej då till Maria och Patrik som varit här på lite kaffe och kvällsfrallor. Trevligt att småprata lite grann!

Tidigare idag har vi varit i Dalsjöfors och kollat klinkers men det slutade med att Andreas åkte till Göteborg och köpte nu i eftermiddags istället.

Imorgon är det jobb igen som gäller men sen är vi lediga igen och på fredag väntar en trip till Sankt Jörgen spa - gissa om jag längtar!? :) :) :)


Gårdagen i bilder

Igår kom Maria, Erik och Ella och Katrin, Magnus och Amanda på besök på kvällen. Lite mat och lek och bus för barnen blev det. Bilder kommer här.










Kusin vitamin <3



Bilden togs helgen innan jul i Varberg.

Min cooling!


Lekstund

Vinston somnade i bilen hem från Leis lekland - så utmattad var han efter allt lek och stoj och han var inte ensam om att vara trätt. Det tar på krafterna att åka rutchkana. :) Men ett par roliga timmar hade vi och lilleman var så lycklig och uppspelt att han inte kunde stå still utan hoppade jämfota gång på gång.

Nu är det dags att ta tag i efterrätt inför kvällen, duka och lite annat pyssel. Det gäller att passa på när lilleman sover! :)


Bästa som finns!

Mysmorgon med hela lilla familjen. <3


Imorgon

Jag som var så j*drans trött fick ny energi efter promenaden i regnet jag och Vinston tog förut. Var nyss och handlade och så har vi ätit pizza (som alla andra gör på nyårsdagen) :) och bakat. Nu har jag precis duschat och kanske blir det en film. Andreas mer eller mindre bor i förrådet men han ska komma upp snart och det blir ju jättefint så!

I morgon fortsätter ledigheten och vi ska till Leos lekland med Sofie, Johan och deras barn och på kvällen väntar besök av Maria, Erik och Ella och så Katrin, Magnus och Amanda. Trevligt värre!


Renoveringsprojekt

Förråd. Från bruna gipsväggar, brunt spånskivetak och cementgolv - alltid täckt av intryckta tusen miljarder prylar.

Förhoppningsvis snart vita väggar på väv, vitt tak samt grått klinkers på golvet och upphängningssystem från IKEA. Kul!


Zzzzzz

Idag blir det inte mycket gjort. En hel del vin i samband med att Vinston var klarvaken när vi gick och la oss halv 2 och inte ville somna förrän 4 och så vakna vid 8.00 i morse gör att jag känner mig lite halvmatt. Anna, Daniel och Aprilia åkte nyss hem efter att ha sovit över och nu har Vinston fått i sig lunch och sover ute i vagnen. Hans mamma och pappa tänker göra det samma - men inomhus förstås.

En väldigt trevlig kväll blev det iaf och väldigt god mat!


Gott Nytt År!!!


RSS 2.0