Kafferast utan kaffe

Fy tusan vad less jag är just nu. Har verkligen inte haft någonting alls att göra idag om man inte räknar med ett korr och inlämning av annons samt kontroll och leverens av ett InDesigndokument till tryckeriet. Har ännu inte varit ute på stan och spanat för jag har verkligen inte orkat och så har jag väntat på Caroline som ska följa med men som var tvungen att göra klart en grej hon höll på med. Kanske tar det efter kaffet nu klockan tre, vi får se. Inte riktigt min dag idag känner jag. Kan man känna sig ensam utan anledning tro?

1-års kalas

Fredag förmiddag och helgen är inom räckhåll. Tyvärr har jag inte haft något att göra hittills på jobbet men nu kommer en akutannons in och sen ska jag ta kameran och ut och reka lite i butikerna på stan för att få lite inspiration till en viss uppgift för en ny kund. Kul med något annat än att sitta och stirra på skärmen!

Känner mig inte riktigt tipp topp idag. Vet inte riktigt vad det är men jag har en obehaglig känsla inom mig som liksom inte riktigt vill försvinna... Men i eftermiddag tar jag bilen till mamma och pappa och följer med på 1-års kalas till Lillkusin Alice. Det ska bli trevligt och kul att se dem alla igen. Jag har köpt världens sötaste lilla present till lilltjejen också. Små blommiga tights med spetskant och en lila tunika med samma blommönster som byxorna. Så sött så hjärtat mitt smälter...


Konstkväll och restaurangbesök

Igår bröt vi vanliga arbetet klockan 15.00 för att ägna resten av arbetsdagen åt lite annat. Vi blev indelade i grupper med frågor som tvingade oss att tänka efter, analysera och skriva ner våra åsikter för en senare redovisning. Alla frågor rörde hur vi ska bli en bättre reklambyrå, en bättre arbetsgrupp och ett bättre arbetsplats. Nyttigt och roligt och vips så var tiden fem och vi traskade upp till en man som bodde i Villastan och hade en konstutsällning med tavlor som verkligen var helt magnifika. han hade en fashinerande berättelse om alla tavlor och vi märkte snabbt hur stort hans intresse var och hur betydelsefulla dessa tavlor var för honom.

Efter en intressant timma var vi några stycken som gick till La Copita för att äta lite god mat. Då skrek det verkligen i magen och ett kycklingspett och lite klyftpotatis försvann snabbt från tallriken. =) En trevlig kväll i trevligt sällskap!

Ikväll bär det av på hockeymatch tillsammans med Andreas och Henka. Mycket på agendan just nu men det är roligt! =)

Tisdag kväll

Igår efter jobbet gick jag hem och bara myste i soffan med två bra tidningar. Sådant som man ofta tänker skulle vara skönt men sällan gör. Igår gjorde jag det iaf. =) Sedan tog jag en promenad tillsammans med Maria som nyss kommit hem från Salzburg och hade mycket att berätta om det och om de första dagarna på skolan. Är så glad för hennes skull att hon har kommit in på linjen hon ville och nu kommer tillbringa tre år i skolbänken innan hon slutligen är klar som sjuksköterska! =)

Vissa dagar...

...så trillar liksom allt på plats. Allt har ett flyt och saker och ting löser sig fint utan större ansträngning. En sådan dag verkar ha börjat idag. En sådan dag då det blir grön gubbe med en gång när du kommer till övergångstället eller när du får till en bra konversation där du hittar rätt ord och känner dig säker på det du säger. Dessa dagar kryllar det inte direkt av utan det gäller att njuta och ta vara på dem och hoppas att resten av dagen fortsätter i samma anda.

För ett tu tre så vaknar du till en sådan där dag då du spiller yogurt på köksmattan, du får en oväntad räkning i posten och du råkar radera ett viktigt dokument på jobbet. =)

Genomskinlig...

Har varit och solat på lunchen och det var förvånansvärt skönt. Har inte solat på flera, flera månader och såg nästan genomskinlig ut så jag kände att jag måste i alla fall göra ett försök att ändra på det. Förra året solade jag hela hösten, vintern och våren - mer eller mindre - hade iaf. någorlunda färg. Men i år tänkte jag inte låta det gå så långt. Helt enkelt acceptera att man är blek denna årstiden. Att verkligen se brun ut i Januari är inte speciellt snyggt. Det enda jag ville med solningen idag var att inte så blå/vit ut och det räcker för mig!

Helgen som varit

Det har ändå varit en rätt händelserik helg, lagom mycket att göra och trevligt på alla sätt. I fredags åkte vi till Lina och Tobbe och blev bjudna på middag. Det blev en helkväll med gott att äta och trevliga diskussioner. På lördagsmorgonen åkte jag och Andreas till Visko och Skene järn tillsammans med Andreas mamma. Hade en riktig mysig "utflykt" innan vi åkte tillbaka och handlade och fixade lite för att få hem Charlotte och Simon på kvällen. Åt middag och tjatade en massa hela kvällen. Trevligt!

Igår åkte vi en sväng till Bollebygd och lånade mamma och Jimmys längdåkningsskidor för att sedan testa skidspåren på Hulta. Gick riktigt bra och var himla skojigt. Får hoppas att snön ligger kvar ett tag till så det blir fler försök. Resten av dagen bestod av tvättning (mindre kul) och lite film. Såg "Det nya landet" - en film av Moodysson som var en riktigt knepig och skum film men en sådan som fick tankarna att komma igång och den berörde så den var helt klart sevärd.

Det där humöret...

Usch, vilket hemskt humör jag var på igår eftermiddag. Gick hem, utan att gå till gymmet som jag planerat och tänkt, och var ilsket förberedd på att det skulle bli en hemsk kväll. Konstigt nog så släppte det dåliga humöret efter en halv timma och kvällen blev riktigt mysig. Tog en promenad till Maxi där vi handlade ingredienser till en köttfärspaj som vi sedan gjorde ihop Andreas och jag. Den blev riktigt god och vi såg på TV och jag läste resten av kvällen. Mysigt, mysigt.

Idag blir det dock ett besök på gymmet innan vi senare ska till Tobbe och Lina på middag i kväll. Det ska bli trevligt!!

Suckar

Kom precis tillbaka efetr lite lunch. Känner mig lite konstig - är mätt men hungrig samtidigt efter att ha ätit. Känns som det liksom saknas något i kroppen. Jaja, dricker ett glas vatten och ser glad ut. Ibland är det så himla trist att komma tillbaks efter lunchen och inse att det är x antal timmar kvar innan det är dags att gå hem och du känner verkligen inte för att att ta tag i något arbete. Du har dessutom surfat runt på de vanliga sidorna på Internet, så nätet lockar ingenting. Att gå ut resterande delen av lunchen känns inte heller speciellt lockande idag. Det ser grått och kallt ut och jag har ingenting som jag behöver köpa. Så är det med det! Det är väl bara att hugga tag i arbetet igen, fastän att jag egentligen känner att jag kört fast. Usch och blä.

Kalas och The Baseballs

Idag efter jobbet står det födelsedagskalas på schemat så det blir hem och fixa färdigt tårtan som det ska bjudas på. Stackars Andreas är hemma sjuk idag också men kanske är det roligare att ligga i soffan och kolla filmer hela dagen istället för att sitta på kontoret!? ;)

Förresten, sitter och lyssnar på The Baseballs nu. Gillar dem, det är riktig "gammal" gladmusik som piggar upp i vintervardagen. Både bra att träna till och bara att lyssna så här på kontoret.

Min älskling - 28 år!

Det finns ingen annan som gör mig så lycklig. Ingen annan som gör mig så lugn och trygg. Ingen annan som jag hellre umgås med. Ingen annan som kan få mig så glad när jag känner mig ledsen. Ingen annan som alltid har rätt.

Du är mitt allt, det finaste jag vet. Du är så perfekt, så perfekt för mig. Du är rolig, du är snygg, du är smart. Jag är så stolt över dig och att du är min. Så lycklig för att få leva mitt liv tillsammans med dig och för att du ska bli pappa till vårt barn. Du kommer inte bara att vara världens bästa pojkvän, du kommer också att bli världens bästa pappa, det är jag helt övertygad om.

Jag älskar dig så mycket Andreas.


Förbannad!

Efter att jag och Charlotte ätit en väldans god lunch på Viskan (Kyckling med tomat och mozarellatäcke med ris och basilikasås...mums) så tog vi en snabb sväng på stan och vi var inne i en butik där jag tänkt att köpa en grej. Jag ställde mig i kassan där det endast stod en person framför mig, denne skulle bara köpa EN sak. Problemet var att det var två, ursäkta, inkompetenta småflickor i kassan som inte fick ordning på att slå in denna ENDA sak. Den ena höll i maskinen som tryckte in streckkoden och den andra höll i plagget som kunden skulle köpa. Där stod dem och småflinade och tryckte lite på en dataskärm utan resultat.

Det blev bara fler och fler folk bakom mig och tjejerna gjorde ingen insats i att be om hjälp eller prova en annan kassa, de bara stod där och log sina fåniga leenden och såg allmänt tappade ut. En kille som också arbetade där kom lite då och då till kassan och höll på att packa upp kläder men han tog inget initiativ till att hjälpa tjejerna utan stod bara och såg ut över den växande kön medan han hängde kläder på galgar. Långsamt, långsamt. Gousch, vad arg jag blev. Det började nog ryka ur öronen på mig. Till sist sa jag högt att "Nu skiter jag i det här" följt av något mumlande till Charlotte som skrattade och ledde mig ut ur butiken som jag knappast kommer att besöka på ett tag.

Att sådana simpla saker kan göra en så förbannad!

Inget bättre för mig...

Gör så här:
1. Öppna SMS-innboxsen på din mobiltelefon.
2. Håll inne "bläddra-knappen" medans du räknar till fem.
3. Den första meningen i sms:et som du stannar på, skriver du in som svar på den första frågan. Sedan håller du in knappen igen medans du räknar till fem. Den första meningen i detta medelandet skriver du in som svar nummer två. Fortsätt så tills alla frågorna är besvarade. Smileys skall också vara med ;-)

Vad säger din chef när du kommer försent till jobbet?

Svar: Nej uscha!

Vad tänker du på när du hör ordet husarbete?

Svar: Det blir perfekt! =)

Vad säger du när du är på en offentlig toalett och du upptäcker försent att toalettpappret är slut?

Svar: Hej emma!

Vad säger du om du är vittne till att en gammal tant halkar och bryter lårbenshalsen?
Svar: Film lät mysigare måste jag säga. =)

Din pojkvän/flickvän är otrogen med en annan. Vad säger du?
Svar: Ditt nya lösenord till tre.se är XXXX

Vad är din bästa raggnings replik?

Svar: Hej vännen!

Vad svara du om din pojkvän/flickvän frågar "vill du gifta dig med mig?"
Svar: Nej nej, bort med höstdeppen!

Vad har du att säga till ditt försvar?
Svar: Ville bara önska happy halloween! =)


Haha lite små kul så där när man inte har något bättre för sig!

Lunch med Charlotte...

Promenaden igår gjorde susen. Lite frisk luft är bästa medicinen - alltid. Däremot är Andreas hemma sjuk idag och jag hoppas han blir frisk för det hade varit tråkigt om han hade varit sjuk på sin födelsedag som är i morgon.

Idag lunchar jag med Charlotte som äntligen äntligen flyttar ner till Borås med henens Simon. Komiskt nog kommer hon att arbeta i samma hus som mig. =) Ska bli sååå roligt att ha dem i samma stad och kunna umgås ofta, ofta. Idag blir det en lunch på Viskan. Är redan hungrig så jag läääängtar. =)


Tung i huvudet...

Hade planerat ett besök på gymmet efter jobbet idag och har t.om. med väskan med mig - packad och klar. Men huvudet känns tyngre och tyngre och jag känner mig helt enkelt inte riktigt fit for fight för att ställa mig på cross trainern idag så det blir en promenix med Andreas istället. Behöver dessutom fixa lite ingredienser till fikan på onsdag då Andreas fyller år. 28 år, shit, det ä ingen liten grabb längre. ;)

I morgon blir det spännande. Vi ska ha en pitch för en ny potentiell kund som verkligen skulle vara grymt roligt att få arbeta med. Har i över en veckas tid förberett allt material som nu ska presenteras för dem i morgon och det är bara att hålla tummarna så hårt det går för att det ska falla dem i smaken.

Trevlig kväll!


Tillbaka till vardagen

Måndag igen och sitter på jobbet och arbetar för fullt. Har rätt mycket just nu men inte allt för stressigt vilket är skönt. I lördags hade vi lite födelsedagsfirande för Andreas med hans släkt och därefter var vi ute och gick innan vi lyxade tilld det med pizza och godis och ett par filmer. Riktigt lördagsmys. I söndags blev det en shoppingtur med syster och mamma i Knalleland. Vi åt lunch och hittade mycket roligt. Jag köpte lite grejer till badrummet i svart och ceriserosa och det blev inte så tokigt alls. Kul med lite förändring ibland. Efter shoppingturen åkte jag och Andreas hem till Penn och Anna och fikade. Sen var den helgen över. =)

Det är dags för fredagsmyyyyys...snart iaf

Bara en timma kvar innan hemgång och det är dessutom fredag idag vilket innebär att det är extra skönt att få gå hem. Har ätit en god kladdkaka för en stund sedan för att fira att SOL vann Borås tidnings annonstävling på Åhaga igår. Vi var nominerade med både kunden Paroy och med Clean men det var med Clean som vi nöp förstapriset. Kul!

Snart blir det en sväng till gymmet innan det är dags att landa i soffan, se Idol och äta lite god middag. Ska baka en hallon- och blåbärskaka också tills imorgon då vi ska bjuda på lite lunch för Andreas föräldrar och syster. Men EFTER det ska jag bara landa i soffan med myskläder och inte göra någonting.

Trevlig helg!


Vinnarannonsen för Clean biltvätt

Håller maskinen varm...

Det har varit en bra dag än så länge. Den har rullat på utan några större komplikationer och det har gått fort, fort för jag har haft att göra hela dagen. Bland annat genom att hålla diskmaskinen på jobbet igång konstant. Det är min köksvecka denna veckan. Ett schema som gör att man har hand om köket ungefär var tolfte vecka. Se till att allt är rent och snyggt, slänga soporna och sätta på dikmaskinen och plocka ur den när det är klart. Olyckligtvis råkade jag få en vecka som är mer eller mindre kaotisk. Alla på jobbet är på plats och dessutom kommer fem extra personer ur ett fototeam hit och äter på lunchen denna veckan vilket gör att det blir en massa glas, tallrikar och bestick som ska hållas rena hela tiden. Suck!

Ibland brukar jag sätta alarm på mobilen för att hålla koll på när maskinen ska plockas ur. För det är det tråkigaste som finns att komma till lunchen och inse att maskinen är ren och ourplockad och alla har samlat sina lunchtallrikar i en snuskig, smutsig diskho.

Det är ungefär som att vara barnvakt känns det som...ska bli skönt när köksveckan är över. =)

Mäktigt...

Idag har jag varit med om en väldigt mäktig upplevelse. Det tog verkligen andan ur mig - på riktigt. Den känslan bär jag med mig resten av dagen och så fort jag tänker tillbaka slår hjärtat en volt och kroppen värms upp några grader. Det kan behövas i den här kylan för idag är det verkligen superkallt utomhus. En kyla som gör att längtan efter att sjunka ner i soffan under en tjock filt är riktigt lockande. Nu är det dags att stänga av datorn på jobbet för dagen och ta sig hemmåt. Kanske blir det en sväng till gymmet om jag känner för det, kanske inte. Oavsett, så känner jag mig väldigt, väldigt lycklig.


Stryka måsten...

Jag är en riktig listmänniska. Jag älskar att skriva upp saker som måste göras med en liten ruta framför som man sedan kan bocka av när den är klart. Åhh, det är bland den härligaste känslan som finns att få sätta den där bocken. Jag gör listor kanske främst på jobbet men även packlistor och när något ska storhandlas. Förut kund ejag göra "Att göra-listor" för en helg eller t.om en dag där ALLT stod med men det gör jag sällan längre. Ibland blir det ett stressmoment och jag fick rådet att försöka strunta i det där listorna så gott det gick. Men en liten lite då och då kan väl inte skada. =)

Har ni sett så söt..!?

Den här lilla figuren får mitt hjärta att smälta... =) Ungefär lika mycket som världens sötaste Wille får mig att göra och honom får jag träffa idag då han kommer och ska bo hos sin mormor och morfar fram till lördag.


Lite full i skratt...

Var på gymmet för fösta gången efter Nyår och kunde inte låta bli att småle lite åt alla nya hoppfulla människor som ringlade in genom dörren för att lösa gymkort - Nyårslöfte nr ett liksom! =) Höll mig på crosstrainern vilket gjorde att jag hade utsikt över receptionen, och jag vet inte hur många människor som kom in och löste kort. Alla såg lika vilsna och nya ut men ändå med något beslutsamt, nöjt i blicken. Kan tänka mig hur nöjda de måste känna sig efter att varit där och betalat ett hutlöst årspris - men ändå med tanken på hur snygga de kommer vara "beach 2010". Haha, stackars, stackars. Undrar om de känner sig lika nöjda i maj!? Förhoppningsvis en del men de flesta kommer knappt sätta sin fot där, jag lovar!

Spårlöst...

Åhh, på onsdag är en väldigt, väldigt spännande dag. Kan inte riktigt avslöja än vad som ska hända men snart kanske. =) Ser iaf. fram emot onsdag med lite skräckblandad förtjusning.

Om en stund slutar jag och går direkt till gymmet, det var ett bra tag sedan så det kan vara skönt att gå dit en sväng innan soffan lockar. Sen blir det att se "Spårlöst försvunnen" ikväll. En Bollebygdstjej ska vara med så det är ju nästan ett måste att bänka sig framför tv:n...med näsdukar ska tilläggas. Brukar vara riktigt sorgligt!

Söndag förmiddag

Söndag förmiddag och sitter i morgonrocken och ser på skidor med Andreas. Är trött idag men det får man väl vara på en söndag!? Sovmorgon och god frukost är ljuvligt skönt en dag då man inte har några större planer. Hade gärna hittat på något kul men det blir nog fokus på tvätt, städning, plocka undan alla julsaker och att ta ut granen istället. Usch och fy!

Hade en jättemysig kväll hos Maria igår med god kycklingpaj och en massa tjejsnack. Såg dock en riktigt dålig film - flickvänner från förr - men det vet man ju inte innan man sett den. =)


Fredag eftermiddag...

...och inte så långt kvar till hemgång. Helgkänslan är splittrad eftersom det på sätt och vis känns som tisdag idag men jag klagar inte. Ska bli lika skönt som vanligt med helg. Det blir en lugn kväll. Lite gott att äta och bra på TV så är jag nöjd. =) Imorgon kväll ska jag och Maria E hem till Maria L på myskväll med lite mat, godis och en förhoppningsbra film. Ska bli kul!

Ömtålig

Hur ömtålig är inte människan när strömavbrott sker? =) Var ute på lunchen för att köpa lunch, överallt var det släckt - inte en kotte hade ström. Ett mindre kaos minst sagt! På City, där jag hade tänkt köpa en räksallad, fick vi inte ens komma in så det blev en sallad från Orion istället. När jag väl kommit tillbaka efter lunchen så har jag nog fått starta datorn sju gånger eftersom strömmen går hela tiden. Så trist att man precis hinner knappa in lösenorden och få upp programmen innan det är dags att göra om samma procedur! Vardagliga saker som att gå på toaletten, värma mat, handla, arbeta. Det funkar inte, man inser liksom inte hur ömtålig man är när allt inte fungerar som vi är vana vid.

Lite info... =)

Namn: Emma, Jenny, Karolina Gustavsson

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Nej, inte längre...

Tatueringar: Nej

Längd: 1.70

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: Blond

Fräknar: Nej

Motto: "Today is the first day of the rest of your life"

Kär? Väldigt!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland

Tycker du att du är attraktiv? När jag har en bra dag =)

Dricker du? Ibland

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Just nu - Wella

Vilken parfym använder du? Dolce Gabana, Guccu Rush

Vad är du rädd för? Djupt vatten, flyga

Gillar du att tvätta? Vem gör det..?

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, men lagom är bäst

Senaste…

Filmen du såg? Änglagård - andra sommaren

Låten du hörde: Jason Derulo - Whatcha say

Personen du ringde? Min Älskling

Personen som ringde dig? Min Älskling

TV-program du såg? Dagens man (tramsigt men doligt, haha)

Favorit…

Sak att göra: Mysa

Träning: BodyPump, Yoga, Afrodans, skidor

Dryck: Proviva

Kläder: Klänning =)

Film: Många...

Bil: Audi TT =)

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Nej

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Några gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Några gånger

Tjejer du kysst? En

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Haha, vet ej

Senaste…

Boken du läste? 14år Till Salu

Personen du fick e-mail av? Linda på jobbet

Personen du fick brev av? Jenny och Robban

Personen du fick sms av? Maria E

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton

Saken du köpte? En tröja

Vad har du gjort idag? Jobbat...

Brukar du svära mycket? Ibland

När stiger du upp på morgonen? strax innan 8

Vad har du på dig? Jeans, tunika och en varm halsduk...brrr

Vad ska du göra ikväll? Inga planer. Baka kanske

Vad är du allergisk mot? Griniga människor

Var har du ont? Lite var stans

Använder du hårspray? När jag orkar

Kan du stå på händer? Nej, tyvärr

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? Salt och socker

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? Ja

Vad dansar du till? Mycket

Stockholm är… ? En fin stad att besöka lite då och då

Göteborg är… ? Charmigt

Kan du sjunga? Hellre än bra

Spaghetti eller makaroner? Både och

Land du vill besöka? Italien


Vad är det för fel?

Åhh, blir så trött på mig själv. I måndags gick jag ju hem från jobbet för jag nästan svimmade och för att jag kände mig yr, illamående och allmänt skakig. Var hemma även i tisdags men kände mig ändå rätt okej. Igår var jag ledig men mådde bra. I morses på jobbet var jag nära att svimma IGEN. Känner mig så skakig och illamående  - men idag tänker jag INTE gå hem. Försöker fokusera tankarna någon annanstans istället för att låta dem gå dit dem vill... Jobbigt!

Skönt ändå att det är torsdag idag trots att det känns som måndag. Sånt är lyx! =) Igår var en riktig slappardag. Eftersom det snöat så mycket ville vi inte ge oss iväg någonstans med bilen så det blev sen frukost, en promenad och påhälsning hos Andreas föräldrar och sen hem för att se lite på TV, äta lunch och bara slappa. Träffade dessutom Maria på eftermiddagen för en liten promenad med fika efteråt hos henne. Thé och citronmuffins, mums vad det smakade bra och satt fint med lite tjejsnack. =) När jag sen kom hem ägnade jag och Andreas resten av kvällen åt att se Änglagård - andra sommaren. Har ju missat att se dessa filmer men tyckte dem var väldigt bra med vackra miljöer, intressant story och bra skådisar.

Åhh, hoppas så att jag börjar känna mig bra igen. Ska tänka positivt, positivt, positivt.

Sjuk

Har varit hemma sjuk hela dagen idag och igår gick jag hem strax innan lunch eftersom jag höll på att svimma på måndagsmötet och kände mig yr och lite skakig. Gissar att det är någon skit som går just nu och som man har fått en släng av men jag är iaf bättre idag så jag hoppas att det inte blir värre. Har sett en massa på TV, sånt som man gör när man är sjuk. Rätt mysigt även om jag blir rastlös läskigt fort. Andreas kom iaf hem vid halv två förut så vi ska väl ta en sväng senare och handla något gott. Det är ju trots allt trettondagsafton idag! Usch, har inget roligt att skriva.

GOTT NYTT ÅR!!!

Så var det då 2010, helt otroligt hur fort tiden går men det brukar jag ju ofta tjata om så vi skippar det. =) Än så länge känns nya året väldigt bra. Känns på något sätt som en nystart och chans att ta ett nytt andetag. Dagen innan nyårsafton åkte jag, Andreas, Penn och Anna till Varberg. Där tillbringade vi resten av kvällen med kinamat och tv. På nyårsafton tar vi en riktigt skön och lång havspromenad som gjorde gott för att lite senare välkomna Jenny och Robban och börja laga en god tre-rätters middag. Väldigt kul att alla hjälptes åt och vi åt och pratade oss igenom hela kvällen tills vi märkte att klockan var tio i tolv och det var dags att öppna champagnen, ta på oss alla kläder och ta oss ut på balkongen för att se alla fyrverkerier som lyste upp himlen i Varberg. När det var klart satte vi igång att spela "Med andra ord" och var inte klara förrän halv fyra.

Dagen efter var vi alla sega och ägnade dagen åt städning och en till långpromenad innan det var dags att köra hemmåt igen. Ett par riktigt lyckade och roliga dagar!

Om en dryg timma kommer mamma, pappa, Jimmy och Elin hem på lite middag så nu ska jag börja fixa lite här så allt hinner bli klart.

RSS 2.0