Hemma!

Jag. Vill. Tillbaka. Nu.



Snaaaart semester

Nu är det nedräkning! Vid halv sex idag styr vi kosan mot flygplatsen och åker till Mallis och stannar till söndag. Det mesta är packat och klart och till och med lilleman har fått en egen väska. Något han är väldigt stolt över.  =)
 
Vi kommer att bo i Andreas systers svärmors hus och jag ser fram emot sol, poolbad, god mat, Palma, havet och allt annat vad det förhoppningsvis kommer innebära.
 
Bilder nedan från Korfu i somras...
 




Kvällen före dan före dopparedan

Eller ja, jag räknar inte med att kunna ta ett dopp förrän på torsdag men ändå. ;) På onsdag kväll åker vi till Mallorca. Ska inte alls bli tokigt. Speciellt inte när vi fick detta mms i lördags från Andreas syster som redan är där med sin familj.

"Den här utsikten och vädret har ni om några dagar + många glas av rosse:)"




Söndagsmys till max

I fredags var jag iväg och missade fredagsmyset hemma. Igår åkte Andreas till Casinot efter vi kom hem från mamma och pappa. Därför tar vi igen allt mys idag. Just nu sitter vi alla tre i soffan och kollar på Brandman Sam och lilleman får äta chips. Det hör INTE till vanliga söndagar.

Vi har slitit för fullt i stort sett hela dagen med att köra fem vändor med en släpkärra full av ris och träd till återvinningen. Inte någon speciellt kul aktivitet men skönt när det är gjort. Tyvärr har vi två lass kvar men de hanns Inge med innan det stängde.


Kräftfest blev oktoberfest

Igår var det dags gör kräftfest med jobbet, på jobbet. När vi väl kom dit fick vi på ett kul sätt veta att det var en oktoberfest istället. Tyrolerhattar, buffé, öl, mustaschquiz och tyska 90-tals hits i massor gjorde att deg blev en väldigt rolig kväll.

Idag skulle vi haft gäster på middag som hade fått magsjuka. Istället tog vi en tur till Bollebygd där vi gick en skogspromenad med mamma och pappa. Åt dessutom en jättegod middag innan vi åkte hemåt.

Hoppas ni har en mysig kväll!


Vab och fikabesök

Vinston kändes inte helt hundra igår så vi lät honom vara hemma och jag jobbade förmiddagen och Andreas eftermiddagen. Lilleman känns lite trött och grinig men efter lunch och lite sömn kändes han bättre och jag beslöt att inte ställa in vårt fikabesök som bestod av Anna och Aprilia och Lina och Elias. Det blev en mysig fika och lekstund och nu är det snart dags för läggdags.

Imorgon ska jag på kräftfest med jobbet. Ska bli trevligt. Och gott! Och sedan är det helg. Igen. Lite middagsgäster på lördag men annars blir det nog en rätt lugn helg. På onsdag åker vi till Mallorca dessutom så det blir kanske lite packning och inköp inför resan.


Tårar

Finaste lilla Vinston klamrade sig fast runt min hals i morse. Ville inta stanna på dagis. Till sist fick vi bända loss honom och medan han stod i fönstret och skrek och vinkade gick jag motvilligt till bilen. Tårar i ögonen hela vägen till jobbet. Längtar till jag får hämta det finaste jag har om ett par timmar. =(
 

Finaste...

Carley Rae Jepsen - Beatiful
 

Dagens frisörbesök...

...krävde x antal leksaksbilar, ett paket russin, en snabb och tålmodig frisör, några salta pinnar, påhittighet, övertalande, en snäll mormor och lite mutor om fika efteråt. Puh


Kollade igenom bilder från förr...















Hos doktorn

Idag hade vi tid för Vinston på ögonmottagningen på Sjukhuset för att kolla hans bruna fläck som han har i ögat (man ser det lite på bilden nedan). Det är förmodligen spår från hans farfar som hade bruna ögon och från min farfar som också hade en brun fläck i sina blå. Lustigt men troligen helt ofarligt. Hur som så hämtade jag Vinston strax innan tio och han var förväntansfull och pratade om "doktorn" hela vägen till väntrummet. Väl inne var han blyg men skötte sig jättefint så som belöning fick han köpa en tandborste och tandkräm på Apoteket. Man får vara glad så länge DET gör lilleman glad. =) 
 
När vi kom fram till dagis däremot var det inget roligt. Vinston tyckte han hade gjort sitt på dagis för dagen så hans krek bara "heeeem" och jag fick lämna honom skrikandes som en stucken gris. När jag var på jobbet igen ringde jag för att kolla om han lugnat sig men då hörde jag hur han fortfarande skrek i bakgrunden. =( Jobbigt! Efter en tre kvart kom dock ett sms där det stod att han var glad igen. Som tur är kommer hans mormor och morfar och hämtar honom lite tidigare idag för att ta honom hem till oss. Ett frisörbesök väntar för lilleman som ska fotograferas på dagis i morgon.
 
 

Lugnet

Det är sådant väder idag så det känns som att världen står still. Grått. Ingen vind. Inga ljud. Det är rätt skönt. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och lilleman och Andreas sover i vår säng. Det vill säga, det är verkligen tyst. Och lugnt.

Idag tar vi det lugnt hemm. Klipper gräs, slänger skräp, köper blommor, pantar burkar och myser.

Igår efter att jag och Vinston kommit hem från min fina farmor och faster, inväntade vi Andreas och åkte sedan till en glad liten Aprilia på kalas. Mysigt och god mat och tårta! Vi blev dock inte allt för sena utan åkte hem tidigt och innan klockan var 21.30 sov hela familjen. Skönt och välbehövligt med sådana dagar i bland också.

Nu vaknar dem nog nästan helst och jag ser fram emot en tacokväll.


Hos mamma och pappa

Idag sover vi hos mamma och pappa, jag och Vinston. Andreas är iväg på kick off med jobbet så vi tog tillfället i akt att umgås lite i Bollebygd. Det blev en god och mysig middag och mycket prat om allt och inget. Nu tänkte jag sova lite. I morgon bitti väntar ett besök till min fina farmor innan det är dags att bege sig hem till Brämhult igen innan det är dags för 2-års kalas. Hoppas ni har en fin kväll!


Härliga träningsvärk

Det var längesedan jag hade ordentlig träningsvärk. Men vad skönt det känns att knappt kunna gå upp eller ner för trappan. :) Idag på lunchen körde jag och Matilda, en tjej som gör sin praktik på jobbet, ett pass med fem olika stationer på Friskis & Svettis. Det blev ett kort men koncist pass. Kul! Dessutom var jag ute och sprang i måndags. Det kommer inte bli någon träningsnarkoman här inte men det är skönt att "komma igång" och kanske bli lite piggare dessutom.



Pizza på en måndag

Idag efter jobb och dagis åkte vi till Katrin och Magnus för att se Amandas lillasyster, en vecka gammal. Det blev pizza och så rabarberpaj och kaffe. Mysigt!


Mini på Mc Donalds

Hemma igen efter en mysig helg. På väg hem stannade vi på Freeport och Mc Donalds och vi lovade Vinston en glass efter han ätit upp och sa att han själv kunde gå fram och köpa glass. Med en 50-lapp och ordet "glass" och "tack, tack" fixade han det galant och kom stolt tillbaka med en mjukglass och två 20-lappar. Så gulligt det såg ut. :)


"Myyyysit" säger Vinston

Varberg, ett glas vin, god mat, godis, tända ljus. Myyyysit, säger Vinston och jag håller med.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/758177/images/2012/pic_504a52d49606ee0ddf58d610.jpg" class="image">


Champagne till frukost...vi firar ny kund.


Mamma, pappa och Vinston :)


Vab idag

Jaha, då var vi hemma idag, jag och Vinston. Han vaknade sent igår kväll av magkramper och bara skrek. Så höll det på till och från i natt och ingen sov speciellt bra. Tyckte att han dessutom var varm så det blev inget dagis eller jobb för oss idag. Som tur är så är han pigg och glad idag så det verkar lovande för morgondagen.

Vi har dock lekt lite, tvättat två maskiner tvätt, rensat frysen och bakat chokladcookies. Nu ska lilleman sövas!


Härliga helg!

Fredagsmys, bubbel, bad, Tacos, fina vänner, skratt, bus, mys, lekplats, regn, mc donalds, afro dans, middag, fotboll, mer fina vänner, fruktsallad. Och så var den helgen slut.


Baaaada baaaada!

I morse hade vi inga planer för dagen när vi vaknade. Väldigt ovanligt och skönt. Efter att ha ätit frukost bestämde vi oss för att åka till badhuset vilket var mycket populärt. Lilleman somnade som en stock när vi kom hem vilket måste vara ett gott betyg. Nu har jag fixat lite lunch och väntar på Andreas som bör komma hem från träningen när som helst.

Nedan foto testade jag med en app som heter "OldPhotoPro".


RSS 2.0