Sorglig dag

Idag är sista dagen på jobbet för de fyra av mina kollegor som tvingades sluta. Vi har precis fikat och de berörda har fått stora, fina blombuketter. Det samlades lite tårar i mina ögon och en klump i halsen gjorde att jag hade svårt att prata en stund.

Nu har de flesta givit sig av. Det har känts tomt när dem den senaste veckan städat sina skrivbord. När dem plockat ner sina saker i plastpåsar. När dem samlat ihop sina kvarglömda matburkar. Det känns i hjärtat när dem kommer och kramar mig och säger adjö. När man säger att man kommer ses och höras men att man båda vet att det mer är ord än löften. Att det känns lite lättare att säga så men att det knappast kommer att ske. Kanske med någon eller några men inte med alla. Mitt i allt elände kan jag inte annat än känna mig glad över att jag har mitt jobb kvar. Att jag slipper vara den som idag tar med mig paraplyet hem som har stått i ett hörn hur länge som helst. Att jag slipper lämna in nyckeln i receptionen. Att jag slipper vakna upp i morgon utan jobb...

Tjejkväll

Onsdag idag, vilket innebär att imorgon vid den här tiden är vi på Köpenhamns flygplats och väntar på att få lyfta. Jippie! Kan inte säga att jag är supermotiverad idag vill mest hem och komma iväg till Malmö.

Igår kväll var jag hos Maria och vi blev bjudna på jättegod mat. Färk pasta med en gryta på räkor och så glass med varm hjortronsylt efteråt. Mums. Vi såg "Bröllopsduellen" som var lite väl överskattad men en typisk tjejfilm så det var ändå passande. Var så mysigt att träffa tjejerna och tjattra lite - det behöver man emellanåt.






Okej - vi kör lite frågor

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött, less, vill gå hem
Favoritgodis: beror på vad jag är sugen på. Blandat lösgodis med mycket choklad
Är det nåt du absolut inte äter: sill
Kläder just nu:  jeanskjol, svart t-shirt och svarta tights
Musik just nu: P3
Vad sa du senast: Pratade med Emma om en jobbsak som strulade på ftp:n
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 1850-talet
Sommarplaner: Mallorca på torsdag, bilsemester i Europa
Fisk eller badkruka: Beror på vatten och värme
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Soligt men inte allt för varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Min älskling, redskap till att kunna fiska, kudde
Spelar du nåt instrument: spelade
Morgon- eller nattmänniska: Egentligen en morgonmänniska men kanske börjar ändra mig - motvilligt =)
Sparare eller slösare: det beror på vad det gäller
Bästa film: Många
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek: ja, min syssling när jag var 4 år gammal. =)
Älskar du henne/honom fortfarande: Haha, nä
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, oftast
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: En promenad och film i soffan
Är du kittlig: Ja
Snarkar du? Haha, tydligen ibland
Stjärntecken? Lejon
Rädd för insekter? Dem är mest äckliga men jag är inte rädd för dem
Äckligaste insekten: Larver
Största svaghet: orolig
Det här är jag bra på: Att anpassa mig
Bästa bok? Många
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att alltid må bra och att få alla andra att må bra
Vad vill du jobba som? jag vill utveckla och bli bättre på det jag sysslar med idag. Grafisk formivare/AD
Chips, morötter eller godis? Godis - helt klart
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Skriver du dagbok? Ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Inget mer
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Lagom välstädat, fräscht!
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster om jag använder båda besticken, annars vänster
Är du rädd för blod? Ja
Saltar du på maten? Ja, alldeles för mycket
Gillar du att sjunga? Ja
Anser du att du är stark? Ja, det beror på vem man jämför med ;)
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Håller andan
Röker du? Nej
Snusar du? Hrm, kan hända om det är fest
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Kaffe

Inte sååå mycket att pyssla med...

...på jobbet idag och det kan inte hjälpas. Jag hade känt för att sätta tänderna i ett riktigt kul projekt men det är lite lugnt för tillfället och egentligen passar det mig rätt bra eftersom tankarna är lite överallt. Planering, planering, planering! Jag har iaf. hunnit med att hjälpa mamma med en inbjudan hon ville ha fixat och så ett försättsblad till ett sånghäfte.

Sånt pyssel gillar jag. =) Här är resultatet:


Cykelfest


Sånghäfte




Resfeber

Tisdag idag och man skulle kunna säga att det är som en torsdag i och med att jag bara jobbar idag och imorgon innan det är dags att flyga flygplan! =) Imorgon efetr jobbet ker vi nämligen med Andreas syster och man till Malmö för att sova en natt i deras hus innan det bär av till Mallorca på torsdag morgon. Där tillbringar vi några förhoppningsvis härliga dagar i Palma med att shoppa, sola och äta gott innan vi slutligen far hemmåt på söndagskvällen. Det ska bli fantastiskt skönt att komma iväg på en liten minisemester. =)

Igår fyllde Maria 25 år. Hipp, hipp hurra! =) och ikväll ska jag och Maria L hem till henne. Ska bli mysigt att träffa tjejerna. Igår började jag packa lite till resan och det var inte det lättaste. Det är nästan svårare när man bara är iväg några dagar - man vet inte riktigt hur vädret blir, hur mycket vi tänkt göra och hur "fint" det ska vara men några klänningar, kjolar och linnen får det bli så löser det sig. Pass, pesetas och p-piller är ju det viktigaste - eller hur var det!? ;)

En långhelgs sammanfattning

Oj - det har hänt mycket i helgen. Först i onsdags eftermiddag (vi slutade jobba klockan ett) så åkte vi alla på jobbet till Göteborg för att tillbringa eftermiddagen/kvällen där. Vi började med ett glas vin på Heaven 23 innan vi gick till Liseberg och hade en lyckad femkamp. Sen åkte vi vidare hem till Emma som bor mitt i stan och beställde hem tapas och satt och tjatade. Jag tyckte det räckte vid elva-tiden och fick skjuts hem till Borås. =)


På väg in...


Jag var faktiskt riktigt duktig på det där med att spruta på bollar =)


I väntan på "Fritt fall" - måste ha varit innan åkturen... Jag, Petra och Karin


En snabb sväng till "Tyrolen" med klassisk Lisebergsvy i bakgrunden

_________________________________________________________

På torsdagen var jag väldigt glad att jag tagit det lugnt och gått och lagt mig i god tid - då var det nämligen dags för lilla Alices dop. Efter en rätt seg gudstjänst - med enda undantaget en liten duktig tjej som ensam sjöng när hennes pappa spelade piano. Rörande vackert! Därefter blev det lunch hemma hos Alice och presentöppning.




Hon kan inte ha vägt mycket mer än en mjölpåse - så liten, så söt

_________________________________________________________

Direkt efter dopet bar det av till Malmö där vi tillbringade den resterande torsdagen, fredagen och lördagen i Maria och Jörgens nya, fina hus. Hjälpte till med lite olika saker och åt gott. På lördagkvällen gick vi hem en lite sväng till Anna och Penn tillsammans med Tobbe, Lina och Sune. Gårdagen tillbringade vi på golfbanan tillsammans med pappa och Andreas pappa och så Elin som agerade caddie.

Puh, det har varit en lång och händelesrik helg ändå. Nu är det måndag, ny vecka och nya tag! =)


Alices dop

På torsdag ska vi på dop. Min lilla kusin Alice ska döpas vilket ska bli kul. Ska direkt och leta doppresent till henne efter jobbet, dvs. nu Jag har också gjort ett kort till henne idag eftersom jag inte haft så mkt att göra på jobbet idag.

Hittade en dikt som jag skrev på insidan och som jag gillade väldigt mycket. Det var nästan så tårarna började ringa för den var så vacker:

Vi önskar dig inte guld lilla barn
ej heller pengar och makt.
Vi önskar dig modet att vara dig själv
och att stå för det som du sagt.
Vi önskar dig inte en stenfri väg
men styrkan att vägen gå.
Vi önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.








Kiss i duschen

Jag känner mig trasslig i huvudet. Jag vet att jag har en förmåga att förstora upp saker och ting, noja mig för småsaker och att vilja ha stenkoll på allt. Nu har jag inte det - känner jag vilket gör mig...trasslig. Jaja, jag behöver öva så det är lugnt. =)

Var och tränade på lunchen och eftersom jag sällan tränar den tiden på dagen utan efter jobbet och därför duschar hemma så är det sällan jag gör det på gymmet - som tur är. För varför luktar det kiss i duschen? Vem kissar i duschen? Usch vad äckligt det var att stå där och känna doften av urin. Inte speciellt lockande att duscha. Usch och fy!

Efter regn kommer solsken

När jag tittade ut genom fönstret i går morse och möttes av en grå himmel och regn så greppade jag paraplyet och hade inte allt för höga förhoppningar om att dagen skulle bli som den faktiskt blev. Solig, varm och vacker. Regnet som hade kommit under natten hade dessutom gjort gräsmattorna grönare, träden vackrare och luften mer klar.

Så efter en lååång arbetsdag var det underbart skönt att ta sig ut på en promenad runt Ramnasjön med Maria. Mycket, mycket välbehövligt. Därefter lagade min goding lite god mat och vi såg mest på TV och tog det lugnt. Blev som vanligt slagen i en MIG-turnering men det är okej... Jag börjar vänja mig. Fast ibland blänker jag till och svarar rätt på saker jag inte själv trodde jag kunde. =)

Ikväll kommer Ulrika hem till oss. Hon har inte varit i lägenheten någon gång (pinsamt) så det är på tiden. Jag ska laga lite mat och så blir det lite efterlängtat skvaller. Nyfiken! ;)


Ramnasjön

Tröööööött

Helt otroligt trött har jag varit idag - vet inte riktigt vad jag ska skylla på men jag har sovit ett par timmar mitt på dagen iaf. vilket kändes bra. Andreas har varit på golftävling och åkte tidigt men jag gick upp vid 9-tiden, åt frukost och diskade undan allt från igår vilket för övrigt var jättetrevligt. Sen tvingade jag mig verkligen ut på en lång promenad innan jag som sagt sov lite grann. Tyckte kroppen behövde komma igång ytterligare så det blev ett body-pump-pass efter det.

Nu har vi ätit lite kvällsmat och ska se en film och kompensera dagens nyttigheter i form av promenad och träningspass med lite godis. En mysig söndagskväll tycker och vet ni vad det bästa är - en riktig kortvecka väntas. =)

Som sagt hade vi en trevlig kväll igår och år god mat i form av en förrätt på avokadokräm med räkor, vår mexikanska räkgryta och så en efterrätt gjord på turkisk yogurt med lemoncurd och fruktspett. Det blev en rätt sen kväll med både Robinsson, Eurovision song contest och MIG-turnering. Jag dominerade - not! ;)


Känner mig urblåst

Och då talar jag inte om blåst i den bemärkelsen att jag inte skulle ha alla knivar i lådan - för det har jag. ;) Utan mer som att man har varit ute hela dagen i blåst och så att det knastrar mellan tänderna, tröjan är mer grå än svart och det är grått snor när du snyter dig. Ja, så har nämligen min dag sett ut. I morse åkte jag med syster och mamma till Härrljunga där syster skulle hoppa sin Fantazie. Det var verkligen en vacker, solig dag och fina hinder på en gräsbana som mer såg ut som en golfgreen - perfekt med andra ord. Tyvärr blåste det hur mycket som helst och eftersom de inte vattnat gruspaddocken där alla värmde upp så hamnade gruset precis överallt. Jag hade ont i läpparna och hade tagit försvarets hudsalva på munnen - när jag sedan råkade se mig i spegeln såg det ut som jag hade en riktig mustach av sand och flygfän... hahaha.

Elin och Fantazie skötte sig exemplariskt och fick med sig två rosetter. =)

Nu har jag i alla fall kommit hem, ska snart börja laga lite mat till kvällen. Anna och Penn kommer hem om en halvtimma och de ska fixa för- och efterrätt medan vi ansvarar för huvudrätten. Mexikansk het räkgryta med ris och sallad står på menyn.

Imorgon ser jag fram emot en morgonpromenad med Maria, ska bli kul att träffa henne. =)

Kram



Två sötnosar på prisutdelningen


På banan


Äntligen helg...

...och arbetsdagen börjar gå mot sitt slut - nästan i alla fall. Tycker det är skönt trots att jag håller på med en rolig grej på jobbet just nu och har fullt upp. Idag efetr jobbet bär det av till Bollebygd för en kväll tillsammans med mamma pappa och syster. Det lovades visst grill och jag har bakat en morotskaka som jag hoppas ska smaka. Det ska bli mysigt att få trappa ner arbetsveckan där.

Imorgon ska jag följa, med syster och mamma på hästtävling tidigt. Det var länge sedan och det ska bli skojigt att se vad lillhästen går för. På kvällen ska vi träffa Anna och Penn och laga middag tillsammans med dem. Blir med all säkerhet lite schlager dessutom. =)



Syster och söta Fantazie - en avkomma efter Zanlight, min första ponny.

Nära - skjuter ingen hare!

Jag var så arg, ledsen och besviken på mig själv igår. För att få det där jäkla gröna kortet i golfen måste jag gå tre 9-håls rundor med 18 poäng. Det ska inte vara så himla svårt tycker man. Det är mitt jäkla temperament och tålamod som ställer till det. Igår gick jag och Andreas iaf. 9 hål efter jobbet. Denna gången tog vi det lite lugnare än förra gången då vi stressade som tusan och då det gick som det gick också. =) Hur som helst så hann vi provslå lite innan vilket gjorde susen. Gick förmodligen min bästa runda hittills trots rätt dåligt närspel och puttande. Jag hade rätt stor chans att nå upp till mina 18 poäng men tabbade mig rejält i slutet så jag fick åka hem med svansen mellan benen - igen.

Jaja, så är livet och det är bara att ta nya tag, se framåt...och fömodligen öva lite mer. Ja, nu är jag iaf. mer taggad än någonsin!

Fullt upp

Igår var en riktigt lyckad kväll faktiskt. Fick väldans mycket gjort och kände mig riktigt nöjd när jag gick och la mig.

Följde Andreas till pokern och gick därefter en lååång promenad och handlade på vägen. Lagade lite mat när jag kom hem och bakade dessutom en morotskaka att ha med mig till Bollebygd imorgon. Därefter vek jag både tvätt, strök, diskade, städade köket, och badrummet. Sedan fick jag ett ryck och bytte blommor i alla rummen och gick då loss och klippte och rensade och fräschade upp allihopa så nu ser dte ut som vi har nya växter i hela lägenheten.

Det känns bra nu! =)

Nervsammanbrott av lax

Ikväll ska Andreas iväg och spela poker med några vänner. Han sticker 18.00 och jag vet hur det brukar bli - en sen kväll. =) Det innebär att jag har en eftermiddag och kväll helt ensam famför mig och det hör inte till vanligheterna längre. Så här en dag då och då så är det bara skönt att få vara lite för sig själv men jag får beslutsångest för hur jag ska tillbringa den.

Funderar på om det blir en lång promenad eller ett pass på gymmet eller kanske både och. Vet att jag har världens största tvätthög att ta hand om dessutom och så funderade jag ett slag på om jag skulle bakat något gott att ha i frysen. Ja förslagen är många och det är angenäma problem.

Igår kväll träffade jag mina Marior för en fika på Viskan och innan jag till sist kom dit - sen som vanligt så var jag nära ett smärre nervsammanbrott. =) Som vanligt stressade jag ihop det med promenad och matlagning innan jag skulle träffa tjejerna vilket inte slutade så bra. En potatisgratäng i fredags hade läckt grädde i hela ugnen vilket jag inte tog ut då utan brandvarnaren fick tas ner och fönstrena fick öppnas. Jag fick steka laxen i stekpannan istället och eftersom det var hackad lök på så blev löken alldeles svart och när väl maten kom på bordet så såg det allt annat än aptitligt ut. Andreas kom hem till hela röran och bara skrattar och säger att jag MÅSTE lugna ner mig några hekton vilket bara gör mig ännu argare. Ja, herregud vilken röra. =)

Jag blir ledsen

Jag ska egentligen inte läsa andra okända människors bloggar. Jag mår inte bra av det så jag försöker att låta bli även om jag tycker det är fashinerande. Idag råkade jag slänga ett öga på en blogg där en tjej som kan var runt 14-15 år skriver. Vad jag kan se på blogglistan så är det väldigt, väldigt många som läser hennes blogg. Hon är söt och jag gissar att många småtjejer tycker det är kul att följa hennes liv.

Det som gör mig väldigt ledsen är när jag läser ett av hennes inlägg där hon skriver:

Jag vaknade runt kl 4a idag, snacka om att känna sig misslyckad. Måste ta en atarax för att dämpa min ångest lite grann. Det får mig att känna mig illamående och snurrig. Har nyss vart uppe och käkat lite sallad, fick inte i mig speciellt mycket. Känner att jag börjar gå upp i vikt nu, och jag gillar det inte.
Mamma tvingar i mig så äckliga näringsdrycker hela tiden, som smakar jordgubbe. Inte gott, riktigt vidigt faktikst. Hon kommer hem med paket efter paket. Och ger mig dom, men jag gömmer dom under sängen hela tiden. Jag tycker inte om att äta, det är inte det att jag känner mig tjock.. Men jag gillar inte smaken av mat, det är snuskigt.
Det ända som jag tycker om att äta, eller snrare dricka. Är coca Cola, det är i stort sätt det enda jag får i mig. Hambrugare får mig att känna illamående, en stor flottig sak. Fast inatt drömde jag om cheesbrugare, konstigt nog ? Men vaknade av att mamma sa att hon hade köpt kyckligensallad till mig,
Och där har ni svaret för min enligt er "killerbody". Jag tycker inte om mat.

Är det inte hemskt? Det här är en tjej som säkert ses som en förebild av många tjejer - av någon konstig anledning. Tror fasen att de tar efter hennes värderingar och åsikter.

Det gör mig ledsen.





Kvällens aktiviteter

Vilket härligt väder här är...det borde man dra nytta av. Inte sitta instängd framför en dator. =) Efter jobbet idag blir det en promenad innan jag ska fixa lite snabbt käk. Sedan ska jag träffa Mariorna på Viskan. Ta en kopp kaffe och snacka skit. Hoppas det är någorlunda varmt vid den tiden så att vi kan sitta ute.

Tjing


Det där med att tänka positivt

Jag försöker tänka positivt, jag försöker tänka gott om allt och alla, jag försöker vara nöjd med mig själv. Men ibland är det inte så lätt. Hela tiden påverkas man av yttre faktorer som direkt eller indirekt inverkar på humöret. Jag ska bli bättre på det, jag ska bli bättre på att inte ta åt mig, bli bättre på att se livet från den ljusa sidan. Vara glad för det jag har och sluta tänka, grubbla och oroa mig för saker och ting!

Livet har så ofantligt mycket mer att bjuda på om man är glad, positiv och försöker tänka rätt.

Punkt slut!

Lite bildbevis...

...från helgens strapatser kommer här som lovat. =)



Dags för lite sushi innan det var dags för massage...


Charlotte in action


Ett gym vi gick förbi som jag inte kunde låta bli att fota - deras slogan är ju bara för bra. =)


Innan middagen


Fint slott har dem i Örebro också. =)

...och så slut på helgledighet

Konstigt vad fort tiden går när man är iväg en helg. Särskilt då man kommer hem klockan åtta på kvällen och i princip bara hinner att duscha, käka någonting innan det är dags att sova.

Hur som helst så åkte jag till Örebro i lördags morse och väl på plats checkade vi in på hotellet, jag och Charlotte. Därefter besökte vi Prime-time där vi blev väl mottagna och hade tre underbart sköna timmar. Åt god sushi, solade, använde massagefotöljerna, badade i ett jet-streambad, bastade och fick en otroligt skön ansiktsmassage. Avslappnade och rena tog vi oss till hotellet för att styla om och bege oss till ett mysigt tapas-ställe som hette Mingla. Men trötta efter all massage kom vi tidigt tillbaka till hotellet för att somna tidigt.

Söndagen inleddes med god hotellfrukost innan vi shoppade, besökte slottet, åt luch och tog en fika innan vi till slut skildes åt och tog tåget åt motsatt håll. Trött och helt slut var jag när jag kom hem men det har varit en jättemysig helg så det var det värt. =)

Bilder kommer!

Slut på köksveckan

Jippie! Arbetsveckan börjar gå mot sitt slut, min köksvecka på jobbet är slut och snart väntar en lugn, skön fredagskväll i soffan. Först ska jag besöka gymmet och så blir det handling men sen, sen ska jag bara njuta av att vara ledig och äta god mat i soffan med min älskling.

Imorgon väntar en tågresa och förhoppningsvis en riktigt skön, avkopplande helg i Örebro med Charlotte. Det är inte tal om några festligheter här inte, såvidare inte massage, bastande, bubblande räknas. =) Sen kommer jag hem på söndag kväll. Ren, mjuk och utvilad - hoppas jag.

Trevlig helg!

Lycklig

Idag känner jag mig bara sådär förbannat lycklig, får man göra det?

Tjejhelg

Torsdag och snart helg. Igår hade vi en mysig kväll hos farmor där det bjöds på en massa gott - som vanligt. Det var trevligt  att träffa släkten och samtala om allt mellan himmel och jord. Det är så roligt att höra när dem pratar om "Kalle på höjden", "Nisse på gärdet" och allt vad dem nu kallas. Undrar om det är så i alla släkter - en massa smeknamn som gör att man får hålla sig för skratt när dem dyker upp i samtalsämnet. =)

Idag hade jag hoppas på en golfrunda efter jobbet men jag får erkänna att en bra film i soffan känns mer lockande. Blir det ingen film så ska jag iaf. ta mig till gymmet för ett body pump-pass och sen får vi se vad som händer.

Till helgen ska jag till Örebro och umgås med Charlotte. Vi ska sova på hotell, gå på minispa, gå ut och äta, prata skit, shoppa och bara ha en allmänt mysig tjejhelg. Det ser jag fram emot.

Todelido

Födelsedagskalas på schemat

Idag har varit en bra dag än så länge - om det beror på nyhetsmailet jag fick i morse är jag tveksam till men kanske..!? Jag har känt mig pigg, glad och flitig hela dagen och skönare känsla finns väl knappast. Ikväll ska vi till farmor på födelsedagskalas. Aldrig fel att äta lite tårta och överlämna en present, eller två. =)

Har lite dåligt samvete att jag inte varit på gymmet på mer än en vecka men så är det väl så här på våren. Har iaf. hållt igång med golf och promenader så det får jag vara nöjd med. Ska försöka hinna med en kortispromenix innan det är dags att åka till farmor och så får det bli träning imorgon eller på fredag.

Tjing

Vad krävs egentligen för att känna dig framgångsrik och lycklig?

Det finns en kille som heter Anders Haglund. Han arbetar och föreläser om personlig utveckling, livskvalitet, ledarskap, kost & hälsa mm. Tyvärr har jag aldrig fått tillfälle att se någon av hans föreläsningar men jag följer hans nyhetsbrev som kommer till min mail en gång i veckan. Han är oerhört inspirerande och ofta när jag läst hans nyhetsmail så får jag mig en riktig tankeställare och resten av dagen blir liksom annorlunda och till det bättre.

Idag fanns veckans nyhetsmail i min inkorg och jag öppnade det och startade dagen med hans tänkvärda ord - det gjorde mig gladare och mer motiverad. Idag var temat "Vald lycka" och då inleder han brevet med frågan "Vad krävs egentligen för att känna dig framgångsrik och lycklig?" Han berättar om en intressant undersökning som bevisat att du blir lyckligare ju färre valmöjligheter du har. Det vill säga att när vi inte kan ändra våra beslut så är vi mer nöjda och glada. När vi kan ändra oss gör vi upp fantasier om att det vi inte valde nog var bättre, medan det vi faktiskt valde verkar allt mindre åtråvärd för varje minut av tvivel.

Han menar att vi gärna ska göra research och valmöjligheter åt oss själva men att vi sedan ska fatta ett beslut som vi står fast vid. Att vi ska se framåt och upptäcka att våra riktiga beslut gör att vi känner oss och därmed är - både lyckligare och framgångsrikare.

Jag håller helt med, läs Anders Haglunds veckomail här


Favvolåten just nu

Underbart skön låt. Härlig röst och schysst melodi. Jag är såld!

Milow - Ayo Technology

Våga vägra miss duktig

Det blev ingen träning igår, fastän jag hade bokat in ett timmes långt body pump pass efter jobbet. Jag avbokade det ett par timmar innan eftersom jag klokt nog insåg att det inte skulle vara någon idé. Jag var så trött så jag trodde att jag skulle somna vid skrivbordet och ju längre dagen gick desto mer orkeslös och matt blev jag. Oftast brukar det hjälpa att gå och träna när man känner sig trött men igår hade det inte blivit något lyckat koncept och jag är faktiskt stolt över att jag insåg detta och beslöt mig för att tillbringa kvällen hemma.

Det blev lite välbehövlig städning, deklarationsinlämning och matlagning och så lite fotbollstittande (spännande faktiskt) men sen fick det vara bra - och det är jag glad över.

Jäkla godissug...

Jag är ett riktigt godistroll men jag försöker att enbart hålla godsakerna till helgen - det blir lättare så. Idag, nu efter lunchen fick jag dock ett sådant väldans godissug så jag knappt vet vad jag ska ta vägen. Det enda som skymtas i mitt synfällt är chokladbitar, geléhallon, salta fiskar och ballerinakex... Ja, jag hade gjort mycket för minsta möjliga just nu! Det dumma är att det skulle ta ca 2 minuter för mig att springa ner på stan och stilla mitt sug men lite, lite disciplin finns här...eller så är det så att den sk disciplinen egentligen är lathet. Ähh, va fan, vad det än är så är det just nu starkare än suget.

Fullt ös, medvetslös

Det var med en stor suck jag vaknade upp i morse, inte alls för att jag sovit dåligt - tvärtom. Men efter en helt fantastiskt skön långhelg och ett uppvaknande i Varberg så hade jag gärna stannat kvar där ett par dagar till istället för att skynda upp och köra en seg resa till jobbet för att försöka infinna mig här 8 i morses. Det gick sådär...hrm =/

Hur som helst, i torsdags var vi en sväng på stan och kikade på kortegen innan vi gick till Georges och åt en bit mat och delade en flaska vin, jag och A. Inget jag kan rekommendera - gå inte dit. Efter att ha sutttit nästan en halvtimma utan att ens få beställa dricka så var det väldigt, väldigt nära att vi gick därifrån. Servitrisen var INTE populär och det fick hon bannemig veta! Fredagen gick fort ut i solen och sen var det bara att förbereda sig för festen och tillbringa kvällen som flygvärdinna. Riktigt roligt blev kvällen och jag börjar fundera på om jag kanske har varit flygvärdinna i ett tidigare liv. Trivdes riktigt bra som det nämligen. =)

Efter en allt för blöt fredagkväll var lördag morgon mindre spännande men vi lyckades att ta oss till Varberg så småningom iaf. Där har vi tillbringat helgen tillsammans med världens absolut sötaste unge som gör att hjärtat värker när man åkte ifrån honom i morse.

Nu är det måndag och fokus på arbete igen. Den här veckan ser rätt så fullbokad ut.
I like!

RSS 2.0