Ta mig till havet...med en bra bok och gärna en glass

Sitter på ett kokhett kontor och vill inte tänka på att många andra just nu ligger på beachen och har det skönt. Jag har sagt det förr och säger det igen - det borde vara förbjudet att arbeta när det är så varmt och fint väder.

Är så glad att jag - efter en del velande - körde ner efter möhippan till Varberg och kunde avnjuta en underbar gårdag där. Jag missade några glas vin i lördags men det gjorde absolut ingenting. Nu kunde jag vakna upp, klar i skallen till en härlig sommardag och njuta för fullt. Igår kväll tog jag, Andreas, Maria, Jörgen och busWille ett dopp i havet vilket tyvärr inte slutade så väl för lillkillen. En dum brännmanet brände honom över hela benen och stackar´n skrek så mycket och hade så ont så att det nog kommer dröja innan han går i vattnet igen.

I eftermiddag efter jobbet har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra ännu. Jag tränar på att ta dagen som den kommer och vara spontan vilket resulterar i att jag...faktiskt gör det! =) I den här värmen så blir det nog dock inte bätttre än att jag tar med en filt och en bok och lägger mig i parken en stund. En lång promenad ikväll känns dessutom lockande.

Tjing!


Att sitta så här just nu hade inte varit fel...


En otroligt lyckad möhippa - om jag får lova att säga det själv =)

Jag har inte kunnat nämna något om lördagens strapatser med risk för att bruden skulle få för sig att läsa det innan det var dags - och det hade ju varit allt för tråkigt. Att avslöja en kidnappning på bloggen. =) Men ialla fall så har det varit ett väldans pusslande, ringande, planerande och bokande fram och tillbaka ett tag tillbaka och i lördags var domedagen för att se om alla våra planer skulle lyckas eller inte.

Jag, Terese och Erik - förmodligen en av de mest lyckligaste killarna som fick tillbringa en hel dag och kväll med ett gäng brudar - stormade in hemma hos Charlottes föräldrar där hon befann sig i lördags morse. Hon hade inte misstänkt någonting vilket jag tycker var fantastiskt! =) Hon trodde hon och hennes mamma skulle åka till Borås för att sy in bröllopsklänning, men icke! Jag hade tidigare under veckan köpt de mest osmakliga kläder på Myrorna som jag kunde hitta och den blivande bruden fick snällt ta på sig detta. En marinblå sammetsklänning, ett par ljuslila strumpbyxor, ett par blå skor med strasstenar i alla möjliga färger samt en lila tiara med "svandun" från barnavdelningen på EKO. Very nice! =)

Vi åkte därefter till Göteborg där vi träffade resten av tjejerna i Slottskogen och avnjöt en god lunch på gräset och drack mousserande vin. Där  fick bruden också öppna presenter hon fått av varje tjej. En symbolisk present där hon fick gissa vem som gett henne vad och varför. Hon fick dessutom ett block där hon under dagen och kvällen skulle samla in äktenskapsråd från folk runt omkring. Ett annat uppdrag var att visa sina säljartalanger genom att under dagen och kvällen försöka byta upp sig till något bättre från den ursprungliga simpla nyckelringen hon fick.

En mycket-tidskrävande-med-många-stopp-på-vägen-promenad genom stan väntade innan vi gick in på Liseberg för att ha 5-kamp och åt en god middag på Hamnkrogen bestående av räkor, bröd och olika såser. Mums!

Efter Lisebergsbesöket så begav vi oss hem till Sofia, en av tjejerna, för att dricka vin och äta kex och ost och annat gott. Klockan hann bli så mycket så att endast fyra stycken orkade med ett besök på krogen. =)

Trött men glad åkte jag hem efter en rolig och händelserik dag. =) Bildbevis kommer!

Dåligt påhitt!

En lunch ute i det härliga vädret och den sköna sommarvärmen var ett dumt påhitt. Tror ni man ville gå in på kontoret igen, sätta sig framför datorn och bonka på tangenterna och tvingas vara kreativ...? Nänä. Att mitt bankkonto inte längre ekar och alla, precis alla butiker har REA gör inte saken sämre.

Passade på att smita in på KICKS efter lunchen iaf. och fyndade en guldig sminkväska och ett puder. Så nu har mina shoppingmolekyler lugnat ner sig lite grann. Kanske kan stilla shoppingbehovet helt genom att köpa gurka och morötter till dippen ikväll. ;)

Hemlisar på gång... =)

Fredag, fredag. Underbart med helg i det fina vädret. Den här helgen känns otroligt rörig men lugn, bara lugn. Jag måste sakta ner hastigheten lite grann. Lägga i 1:an, eller hur var det nu!? ;) Efter jobbet idag ska jag till stallet och rida Fiesta. Ser fram emot en tur i skogen innan det är dags att ta sig hem och träffa MysMaria för en film och lite gott! Imorgon ska jag göra en hemlis som jag inte tänker berätta förrän efteråt. ;)

På söndag kommer jag tillbringa dagen antingen i Varberg eller så i Bollebygd och sen ser det ut som jag blir gräsänka måndag och tisdag.

På onsdag firar jag och A två år tillsammans och planerar att gå ut och äta på kvällen, det ser jag fram emot. =)


Går det...

...möjligtvis att köpa lite "jävlaranamma" på burk?


Dags för lite...

...somriga, glada färger i bloggen tycker jag.

Snart är det dags att sluta arbetsdagen. Jag längtar ut i det varma, vackra vädret.

Att tänka klart

Igår var jag och red Fiesta på kvällen. Det var första gången jag red henne själv och det gick bra. Jag var lite nervös innan - det är en del att tänka på så här med ny häst, nytt stall och nya regler. Men jag trivs bra där ute i naturen. Det ligger så väldigt vackert och allt är lugnt och skönt och trevliga människor.

Det är lite mycket just nu. Mycket att fixa och styra upp. Men i vanlig ording så är det jag som gör saker mer komplicerade än vad som är nödvändigt. På lunchen pratade jag med en väldigt klok kvinna - Monika, som lyckas får mig att tänka lite klarare, få mig att ta saker lite mindre allvarliga och se det som är väsentligt i livet. Hon är bra hon.


Positivt tänkande...hrm

Jag vill skriva om positiva saker här, inte vara en gnällig kärring som jag allt för ofta känner mig. Just nu känner jag att jag skulle kunna skriva just sådana inte så positiva saker men se, det gör jag inte. Jag får inte hetsa upp mig för ingenting, inte känna irritation över vissa människor i vår värld, inte bli arg för att allt inte vill som jag vill. Det är lärorikt detta. Jag behöver lite motstånd...

En midsommar i Varberg

Kan säg att jag hade gjort mycket för semester just nu. Det var riktigt segt att åka hem igår eftermiddag efter en helg i underbara, soliga Varberg. Så nu sitter man på jobbet i kjol och linne och längtar ut. Vi åkte till Varberg direkt efter jobbet i torsdags och spenderade kvällen med att sätta upp tält och förbereda festen. Midsommarafton gick sedan i ett kör - hela dagen. Allt folk kom ungefär klockan 12.00 och de som fått i uppgift att ha hand om sillunchen satte igång att göra i ordning och sen avklarades sillen tillsammans md sånger och nubbar.Midsommarfirande en bit därifrån med dans runt stången blev näst på tur innan vi gick hem, lekte lekar och hade roligt. Kvällen bestod av grill med gott tillbehör. Det blev faktiskt relativt lugnt och inga större strapatser.

Lördagen var lugn och skön och jag och Andreas var hos hans föräldrar som passade Wille och hade dte skönt. På kvällen åt vi god mat på Societén och där var vi kvar till klockan blev 2.00. Söndagen gick i ett nafs och plöttsligt sitter man på jobbet och sliter igen. Tre veckor kvar till ledighet. Jag läääängtar.

Nu ska jag och A gå till resebyrån och kolla semesteralternativ.

Tjing!

Glad midsommar

Beträffande ridlektionen i tisdags så gick det finfint. Det är en trevlig liten häst som dock kräver att man rider HELA tiden. Man får ingenting gratis. Nu har jag klarat "eldprovet" alltså och ska rida igen nästa tisdag och då kommer jag vara helt ensam och välja hur och vart jag vill rida. Det ska bli spännande. =)

Det har varit fullt upp med jobb, besök hos hårfrissan, fixande till midsommar mm. mm.

Snart, snart slutar jag för dagen (går klockan 15.00 idag) och då blir dte bara hem snabbt för att dusch, byta om och packa klart innan en helhelg i Varberg väntar. I morgon blir det fest för ca 30 personer hos Andreas syster och hennes man så ikväll ska ett tält på 40 m2 sättas upp. På lördag är bord bokat på Societén där vi sen är kvar och festar. Det ska bli väldigt roligt alltsammans. =)

GLAD MIDSOMMAR!!!


Lite fjärilar i magen

Idag har jag lite pirr i magen, den känslan gillar jag. Ikväll ska jag nämligen rida Fiesta för en instruktör. Det är extra spänannde eftersom det kanske avgör om jag får fortsätta rida henne eller ej. Det ska dessutom bli spännande att rida för en annan tränare och höra hennes metoder. Sen börjar jag tycka väldigt om Fiesta. Hon är en väldigt mysig häst med bra psyke och ett fantastiskt vackert huvud. Hon är lätt och mjuk i handen och jag tror att vi passar varandra rätt väl. =)

Imorgon ska jag bli lite blondare igen lagom till midsommar. Underbart lyxigt att få sjunka ner i en stol och bli ompysslad för en stund...fram tills det är dags att ta fram plånboken. ;)

Helgens "strapatser"

Skönt att börja jobba igen idag tycker jag och göra lite nytta. Gårdagen gick inte i många knop och det gillar jag INTE! =) I alla fall om man inte känner att man BEHÖVER ta det lite lugnt eller att man är förtjänt av det. Jaja, lördagen var fylld av både det ena och det andra iaf. Spelade golf på morgonen vilket inte gick speciellt bra och det är framförallt mitt huvud som förstör det mesta. MÅste träna på att tänka positivt!! =) På efetrmiddag var jag och red på Fiesta igen och det var jätteroligt. Ägaren till Fiesta hade lånat en annan häst så vi red tillsammans ut på en lång tur i skogen och travade mycket och galopperade ett par gånger. Fiesta var heltokig och tyckte det var jätteskojigt men det gick bra och jag gillar att hon är så busig och pigg (det kommer jag säkert att få glömma att jag sagt...men). Hur som helst så var det en lyckad ridtur och nästa ridning blir för en instruktör antingen i kväll eller imorgon.

På kvällen försvann A på poker så jag mötte upp Maria på "Hemmakväll" där vi plockade en massa godis och sen placerade vi oss i soffan hemma hos mig med varsin filt och såg "Vi hade i alla fall tur med vädret igen". Den var okej men vi pratade nog sönder det mesta av filmen vilket gör att jag inte kan ge den ett rättvist betyg. =) Det var iaf. riktigt mysigt med en tjejkväll. =)

Okej - sommarens plåga är här

Det här blir min chansning på sommarens hit! Jag gillar den faktiskt, den är så att säga "trallvänlig! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=K2Q6OPHBgOs

Höstväder

Fredag och regn, regn och regn. Andreas spelar golftävling och lär få putta i simbassänger så som det ser ut när man kollar ut. Stackar´n! Själv planerar jag att gå till gymet efter jobbet innan det blir en myskväll hemma. Imorgon ska jag rida på efetrmiddagen och sen ha en myskväll med Maria. Ska se en film och äta godis. Passar bra i sånt här höstruskväder. =)

Mys

När jag kom hem igår var jag helt slut i huvudet. Hade haft en rätt så stressig och jobbig dag på jobbet. Jag hade tänkt och trott att jag kunde bringa fram så pass mycket disciplin så att en promenad eller en sväng till gymmet kunde genomföras men när jag kom hem bytte jag om till Andreas varmaste tröja, mysbyxor och kröp ner i soffan med en bok. Regnet öste verkligen ner och det var rätt så mysigt att ligga där ensam i tystnaden och bara läsa och kura ihop sig. A var borta med jobbet och kom hem 2 minuter innan fotbollen började, samtidigt som tre av hans vänner gästade med varsin öl i handen. Killar! =)

Det var dock rätt så bra för vädret bättrade sig och jag beslöt mig för att låta dem ha en grabbstund för sig själva. Jag tog på mig regnjackan, kepsen, greppade ipoden och knatade iväg på min promenad som faktiskt blev av trots allt. =)

Husdröm till drömhus

Jag drömmer om ett eget hus. Jag vet att många tycker det är charmigare med ett gammalt som man renoverar upp och visst, det ÄR charmigt. Men för mig så är hösta önskan att få bygga ett alldeles eget. Ett hus där du fått vara med från början och bestämma vart varje rum ska ligga. Ett hus där du får vara med från första spadtaget. Ett hus där du får bestämma hur exakt allting ska se ut. Kök, badrum, tapeter, trappa, fasad, modell - ja ALLT.

Ett roligt intresse och tidsfördiv tycker jag är att skissa, drömma, titta, planera, fantisera om ditt alldeles eget blivande hus. Hur vill man ha det? Sovrummet här, sovrummet där. Svart kakel, blommig tapet? Jag kollar i inredningsmagasin, jag kollar på husföretagshemsidor. Jag letar längs med vägarna när jag åker bil och kollar hemnet. Allt för att få så mycket inspiration om möjligt. Sådant tycker jag är roligt.

Jag och A har vet redan i princip hur vårt ska se ut - nästan i alla fall. Jag hittade ett på hemnet igår som liknar det liiiite grann. http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/451924





Marsvinsuppfödning

Det där med golf alltså... Kanske borde samla frimärken eller starta en marsvinsuppfödning istället. Ja, efter igår hade allt annat än just golf blivit bra eftersom INGENTING fungerade. Puttade som en kratta, siktade åt heeeelt fel håll och fick inte till det med drivern. Stor suck! Hade förutom det en väldigt trevlig runda och för Andreas gick det bra - som vanligt. Får glädjas åt andra när dte inte går för en själv. =)

Idag har jag iiiinga planer som det ser ut nu. Hade tänkt gå en lång promenad eller kanske ta mig till gymmet då vädret beter sig som det gör. Imogon ska vi till Bollebygd och hälsa på eftersom Elin tar sin examen. =)

Fiesta

I söndags var jag och provred en häst som jag kanske ska börja rida två gånger i veckan om allt kändes bra både för mig och för ägaren. Det är ett väldigt bra alternativ när man varken har tid, råd eller lust med en egen häst men är ridsugen och skulle vilja rida bara ett par gånger i veckan. Sen gör det ju ingenting att hästen står uppstallad i ett stort stall med ridhus, paddock, fälttävlansbana och fina ridvägar. =)

Hur som helst så åkte jag dit utan förväntningar i söndags. Ville inte hoppas och tro någonting eftersom jag ändå har lite krav på hur hästen skulle vara. Men jag blev minst sagt imponerad av hur fin hästen var och hur mysig hon var att rida på. Tjejen som hade hästen tyckte nog också att det kändes rätt okej och vill att vi ska rida ut tillsmamans en gång för att jag ska få se hur Fiesta, som hästen heter, är ute i skog och mark. Tydligen ska hästen vara lite av en studsboll. =)

Så vi får se lite vad som händer. Jag hoppas att jag tycker det känns bra nästa gång också och att ägaren tycker att det känns rätt så att det blir en fortsättning.


Det där med djupa andetag och struktur

Regnet öser ner utanför fönstret och idag har det varit en sådan dag när man liksom aldrig blir riktigt klar. En massa småsaker pockar på uppmärksamhet och du börjar någonstans, fortsätter med något annat, tvingas gå tillbaka till det första och så vidare. Men så är det ibland och jag försöker faktiskt, tro det eller ej, att inte hetsa upp mig utan tar ett djupt andetag och försöker rensa. Det känns bra!

Idag ska jag gå och köra ett body pump-pass efter jobbet och sen blir det lite vikning av tvätt som bara ligger hemma och väääntar på att få bli vikta i små fina högar och staplade på varandra - inte slarvigt nerkastade i IKEA-påsar som dem befinner sig för tillfället.

Puss och kram skumbanan =)

Golf och ridning

Gårdagen gick i ett hela dagen, men jag gillar det. Vi började med en frukost på stan innan jag och A åkte till Stadium till deras golfrea. Vi åkte sen till drivingranschen via "Golfstore" för att provspela lite klubbor innan vi blev bjudna på god födelsedagsmiddag hos Andreas föräldrar. Efter det var vi på stadium och valde klubborna vi tänkt köpa. Det blev ett nytt set för mig bestående av en 6-9, en Pitch och en sandwedge av märket Callaway - skoj. Vi åkte sedan till Dalsjöfors för att hälsa på Andreas kompis och hans tjej. Dem hade fått en liten son som bara var tio dagar och så liten och söt så man knappt vågade andas.

På kom Lina, Tobbe, Ebbe, Kristin och Martin komma hem och kolla fotbollen. Alla hade med sig några tapasrätter var och vi had en massa god mat att äta framför tv:n. Det var allt från baconlindade dadlar och färsk potatissallad till kräftskjärtar och kycklingbitar i fajitasmix. Jättegott var det i alla fall även om det  blev en massa mat över - och disk. =/

I morse spelade jag och Andreas 9 hål golf tillsammans med hans pappa och det gick helt okej. För mycket slarv bara och så hade jag lite svårt med riktiningen. Får bli massor med träning på det....det var riktigt roligt iaf. och det är huvudsaken. Nu ligger jag i soffan och njuter av ledig söndag. Lite nevös är jag också för klockan 18.00 ska jag till Målsryd och provrida en häst som jag, om det känns bra, kanske ska börja rida ett par gånger i veckan. Jag håller tummarna att det blir lyckat! =)


En av mina nya vänner... =)


Ryggstrul och golfvelande

Förstår inte varför min rygg gör å ont...igen. Förstår att det säkerligen har med hur jag sitter när jag arbetar och att jag spänner mig och på så sätt blir stel men åhhh. Ingenting hjälper - jo helst skulle jag vilja att någon trycker och masserar mitt på ryggen, på båda sidor av ryggraden, för då släpper det något. Men det kommer tillbaka HELA tiden. Det stör mig. Det gör ont. Det går mig på nerverna eftersom det gör det svårare att andas.

Jaja, det var iaf. skönt med en kortdag idag och jag har gått mellan hopp och förtvivlan hela dagen eftersom vädret inte velat bestämma sig. Jag vet att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder men nej, jag har ingen lust att spela golf i ösregn på blött gräs. Så därför åkte jag och handlade lite mat till ikväll och köpte en klänning till midsommar - ett riktigt kap. =) Därefter hann jag med lite städning innan vi iaf. åkte en sväng till driving ranchen för att svinga klubborna. Just nu håller jag på och funderar på om jag ska vara "slösa" och invetera i ett nytt golfset. De klubbor jag spelar med nu är brorsans gamla och det hade förmodligen (förhoppningsvis) gått lite bättre med ett set som passar mig bättre. Men det är mycket man vill ha här i livet! =)

Imorgon ska vi till Orion på frukost med Andreas vänner. Därefter ska jag lägga min röst i valet. =) En födelsedagslunch hos A föräldrar blir det sen och kvällen blir fylld av fotboll - på något sätt.

Just nu så tänker jag på mina vänner. Hur mycket jag tycker om dem och hur mycket dem betyder för mig. Det gör mig glad att tänka på det...

Natti natti


Min midsommardröm som införskaffades idag...

Grus i ögonen...

...och ont i kroppen efter ett body pump-pass igår. Trodde att det skulle blivit golf igår men det såg vädret till att ändra på. Regnet gjorde att jag gick till gymmet och svettades lite istället. Skönt men det känns idag, framförallt i ryggen. Hade dessutom svårt att somna igår...och har sovit dåligt och det känns i huvudet och i ögonen idag. Skönt att vi slutar klockan 13.00 idag då. Vet inte riktigt hur resten av helgen ser ut men det kanske är nyttigt!

Tänk...

...positivt, positivt, positivt! Kom igen nu.

Stolt systeryster

Jag hoppas att vädret inte blir sämre som SMHI varnat för så att det blir en golfrunda i kväll. Jag känner för att komma ut i naturen och svinga klubban lite grann. =)

Igår var mamma och syster på besök och Elin hittade ett par klänningar i min garderob som hon ska ha på "balen" och avslutningen i nästa vecka. Hon var så fin så. Förstår inte att min lillasyster kan ha blivit så gammal, lång, snygg och...vuxen liksom. Stolt storasyster blir man då! =)


Nytt

Idag börjar mitt nya liv. Jag har raderat hårddisken! ;)

Konstiga mardrömmar

Igår kväll gick jag och Maria en skön promenad och snackade om sånt som vi tjejer brukar prata om. Vi kom bland annat fram till att man inte är ensam om att vara dum, grinig och löjlig. Man är bara tjej helt enkelt. =)

Ikväll kommer mamma hem och vi ska ta en promenad medan syster är på möte på nya(?) gymnasiet. Därefter kommer Elin också hem och ska granska min garderob. Elin slutar nian nästa vecka vilket innebär både avslutning och "bal". Då är det bra att ha en syster som har lite klänningar att låna. ;)

I natt drömde jag en sådan där riktigt sjuk och verklig dröm som gjorde att när jag väl vaknade, svettig och med en hastig puls, så hade jag en obehaglig känsla i magen och var väldigt glad att det inte var verklighet. =) Jag drömde att jag och Andreas gifte oss i en stor kyrka. Precis när bröllopsmarchen började spelas och det förväntades att vi skulle tåga in så kom jag på att jag inte hade tagit på någon mascara och jag sprang iväg och fick lånat en medan alla väntade ståendes i kyrkbänkarna. När jag till slut ställde mig bredvid Andreas för att gå in märkte jag att han hade en urtvättat och söndrigt linne på sig och jag frågade honom vad han höll på med. Han svarade mig några konstiga osammanhängande meningar som avslöjade att han var ordentligt full. När vi väl stod framme i kyrkan märkte jag att jag själv hade en blå klänning på mig som jag sytt själv - inte alls någon vacker, vit brudklänning. Men över klänningen hade jag ett antal tröjor på mig som jag tog av mig en efter en framme vid altaret. Det var inga som vi kände i kyrkan utan bara en massa främlingar. Med vetskapen om att den här drömmen låter allt mer absurd, så skulle Andreas sen spikas upp på ett träkors som Jesus men det gick inte så bra eftersom han rullade runt på golvet - helt berusad och bara skrattade.

Jaa. Vad får man allt ifrån? Som tur är så var det en riktig mardröm och jag hoppas verkligen att när den stora dagen kommer så är vi båda nyktra, har vackra kläder på oss, har planerat allt i tid och framförallt - att alla vänner finns på plats.

Minnen från Mallis

Då är det tisdag och man är tillbaka i verkligheten igen efter några härliga dagar på Mallis. Först och främst är jag verkligen imponerad av vackra staden Palma som var mycket renare och mer välstädat än vad jag hade kunnat gissa.

Hur som helst. I onsdags efter jobbet åkte vi bil till Malmö där vi sov över hos Andreas syster Maria och hennes Jörgen för att sedan morgonen efter, alla fyra bege oss till Köpenhamn där flyget gick ifrån. Väl framme på Mallorca tog vi taxi till deras lägenhet där vi skulle tillbringa vistelsen och installerade oss. Helt utsvultna blev det ett dyrt matinköp i närmsta mataffär där vi köpte på oss frukost, lunch, viner och annat smått och gott. En underbar lunch på terassen lyckades vi därefter få ihop bestående av rosévin, bröd, mozarella, tomater, oliver, parmaskinka mm. Resten av dagen tillbringade vi med härlig shopping och gick sedan ut och åt.



Fredagen åkte vi till en strand lite längre bort där vi låg och solade och hade det skönt. Det var en mysig liten "vik" med ett par tillhörande restauranger där vi sedan åt lunch. Dagen gick fort och vi åkte hemmåt för att styla om. Vi spelade lite kort och drack vin på terassen innan vi gick till gamla stan, åt en middag på en tapasrestaurang och var därefter på ett fräscht ställe som hette Puro där vi drack drinkar och dansade lite grann.








Lördagen blev också en trip till samma strand med lunch på samma ställe. Därefter tog jag och maria en lite shoppingrunda där jag bland annat hittade världens sötaste och blommigaste skor. =) På kvällen åkte vi taxi till den "fina" hamnen där vi åt på en jättefin italiensk restaurang. Andreas tog en efterätt som var päronsorbet med champagne...det säger det mesta om stället och om folket. Kul att se men inget att eftersträva. Haha =)

På söndagen var det lite sämre väder och eftersom vi skulle åka hem på kvällen så städade vi och gjorde i ordning innan vi gick till stan och åt lunch och drack kaffe. Dagen gick fort och snart satt vi i taxin till flygplatsen igen.

En jätteskön semester som gärna hade fått vara längre. =)

RSS 2.0