Sysslor på jobbet

Vad gör man när man absolut inte har någonting att göra på jobbet? Jo, man skriver en shoppinglista för menyn i morgon och gör söta placeringskort i form av ett hjärta av lite tapeter och tjocka papper. Dessutom letar man efter frågesporter på nätet och kollar in recept. Men nu är jag trött på det och är hungrig. Jättehungrig. Tur att det är lunch om en halvtimma vilket dessutom innebär en sväng på stan för att införhandla stay ups och kolla om något annat av intresse kan hittas...

Tristess

Är helt slut i huvudet - av ingenting. Vet ni hur jobbigt och frustrearande det kan vara att knappt ha haft något att göra på hela dagen och dessutom ha surfat en sisådär tusen gånger på alla sidor jag brukar besöka på Internet. Är otroligt less på att sitta här och man blir inte piggare direkt. Imorgon slutar jag dock klockan 15.00 så det kommer kännas lite lättare att ta sig hit trots att det inte kommer finnas något att göra imorgon heller (tror jag). Jag ska inte klaga, jag ska tänka positivt men men...

Nu ska jag iaf. snart ta mig hemmåt för att ta en skön promenad med Andreas. Lite matlagning blir det ikväll också...och så tvätta så klart.

Behov av en födelsedag

Som det är nu så skulle jag vara i stort behov av en födelsedag! Det är flera saker som jag skulle vilja ha just nu som är sådana där typiska bra födelsedagspresenter... Min MP3 har kraschat och den använder jag jättemycket så en sådan behöver jag verkligen. En hårfön - den jag har idag har börjat lukta bränt varje gång jag fönar håret och när jag börjar tänka efter så är den nog närmare 15 år...på tok för gammal med andra ord.  Träningskläder/mjukisbyxor är något som också står på önskelistan. Sådant slits snabbt! Lite nya kläder skulle också sitta fint.

Jag hoppas att vi kan ta svängen om Kungsmässan när vi åker hem från Varberg på fredag så jag får chansen att lätta lite på plånboken. =)

Nyårsplaner och löften för 2010

Om bara den här arbetsdagen, och den imorgon, skulle vilja ta och skynda sig på så att man kan bli lite ledig igen... Det var seeeegt att ta sig upp i morse och det känns ännu tristare när det inte finns något att göra på jobbet. Suck! Snart är det iaf. nyårsafton och då åker vi till Varberg och lånar Maria och Jörgens hus. Tar med oss Anna och Penn och Jenny och Robban och siktar på att laga en god tre-rätters middag, spela mycket spel och ha det mysigt. Ser verkligen fram emot några lugna, sköna dagar att bara vila upp sig och göra det man känner för.

Så var det det där med nyårslöfte också... Andreas frågade mig häromdagen om jag hade några löften och jag insåg att jag inte ens funderat på det. Något jag garranterat måste bli bättre på är att komma i tid till jobbet på morgonen. Det GÅR inte som det är just nu. Dessutom ska jag fortsätta jobba med min självkänsla och att se saker och ting mer positivt. Ett till löfte har jag men det väljer jag att behålla för mig själv. =)


Mamma, Elin, jag och mormor - bild tagen från Charlotte och Simons bröllop i somras

Vad gör jag här..?

Den frågan ställer jag mig idag när jag sitter på jobbet efter stora problem att ta mig ur sängen. Det var allt annat än trevligt att vakna i morse efter att ha haft svårt att somna igår, vaknat ett antal gånger i natt och med andra ord känner jag mig allt annat än utvilad. Dessutom har jag i princip ingenting att göra på jobbet vilket gör att minutrarna segar sig fram medan mina ögonlock har svårt att hålla sig öppna. Hemskt är vad det är! Jag får helt enkelt försöka ta mig igenom den här dagen med att tänka på trevliga saker. Som att man är ledig igen om tre dagar.

Helgen i Varberg var dock trevlig och mysigast av allt var att träffa Wille igen. Charmtrolet väckte mig och Andreas igår morse genom att slita upp dörren och hoppa upp i sängen i sin söta flanellpyamas och vilja leka kurragömma under täcket och hoppa i sängen. Att en sådan liten människa kan göra en så glad... Av oss fick han en stor lyftkran som var högre än han själv. Den gick att styra med en kontroll och blev väldigt poppis som tur var!

Ikväll ska jag och Andreas äta på La Copita med Maria och Jörgen. Mysigt!

Annandag jul

Åhh, jag vill inte att den här julledigheten ska ta slut. Älskar att bara njuta av allt som hör den här tiden till och att inte ha några stora krav, stress eller måsten. Julafton var iaf. riktigt bra och mysig på alla sätt och vis. Tillbringade i princip hela julafton hos mamma och pappa och lite senare, lagom till Kalle Anka kom farmor, faster och mormor och eftermiddagen och kvällen bestod av massor med god mat, presentbyten och prat. Fick fina saker trots att vi egentligen inte skulle byta en massa julklappar.

Igår var en riktig mysdag hemma som avsluades med att träffa några kompisar till Andreas på kvällen. Nu ska vi precis åka till Varberg för Kalkonmiddag med Andreas familj. Sover över där innan det är dags att åka hem imorgon för att jobba på måndag.

God fortsättning!

Nedräkning...

Har precis kommit tillbaka från en lunch på Viskan med alla arbetskamrater. Var riktigt trevligt och gott, lammfärsbiffar med klyftpotatis och lammfärsbiffar. Nu återstår bara en dryg timmas jobb innan det är dags att dricka lite glögg och gå hem...ledig i fyra underbara dagar. Det ska bli så härligt. Inga måsteen, ingen stress. Bara lugnt och skönt och göra det man vill och känner för. Hoppas på några vintriga promenader, filmmys och att bara få vara...

Idag tänkte jag besöka gymmet - det var alldeles för länge sedan och efetr det blir det hem för att baka kaka och göra köttbullar och prinskorv att ha med imorgon. Då åker vi till Bollebygd där vi firar julen tillsammans med mamma, pappa, Elin, Jimmy, farmor, faster och mormor. Blir alldeles lagom. På lördag blir det julfirande i Stockholm med Andreas familj.

Julstädat!

Finns det någon härligare känsla än när hemmet är storstädat och allt är rent och luktar såpa? Igår efetr jobbet tog vi ett riktigt städryck och gick loss på hela lägenheten. Egentligen var tanken att det skulle gjorts i helgen men så blev det inte. Lite julpynt åkte också fram igår så nu är det ett rent, julpyntat hem när man kommer hem till. En underbar känsla!

Sen kom Anna och Penn hem på lite glögg och julgodis men efter det gick jag nästan och la mig direkt. Försökte läsa lite en stund men ögonlocken blev för tunga. Känner mig som en riktig brunbjörn för tillfället. Hoppas lite julledighet kan göra susen! ;)

Om en timma ska jag ut på stan och försöka få ta på de sista klapparna. Tre stycken återstår och det är svårt...

Dan före dan, före dan före dopparedan...

Ohh, har knappt hunnit tänka någonting idag. Bara för att jag gissade att de här tre arbetsdagarna fram till julafton skulle innebära att gå runt och äta choklad och snacka skit med arbetskamraterna så har det varit hur mycket som helst att göra idag. =) Men det är kul projekt och tiden går fort så det är lugnt. Har haft en riktigt skön helg och den har känts lång för ovanlighetens skull. Mysig tjejkväll i fredags med Mariorna hemma hos mig och sen blev det lite julshopping på lördagen innan vi åkte till Göteborg och träffade Louise, Magnus, Lina och Matte och fick se nya lägenheten. Igår blev det en riktig mysdag med långpromenad vid kyppe och matlagning och tv-mys. Ohh, vad jag äslkar dne här tiden, kan det inte gå att stoppa tiden nu?

Ikväll blir det lite snabb julstädning och pyntning innan Anna och Penn kommer hem och hjälper till att äta upp lite av vårt julgodis. Välbehövligt! =)


Lycklig!

Sitter i soffan efter att ha ätit en god söndagsmiddag. Min älskling ligger bredvid och sussar sött och granen som är klädd och fin står jämte och bara gör att allt känns så juligt och bra. =) Jag känner mig lycklig!

Att jobba i stan...

Det är både för och nackdelar med att arbeta mitt i stan. När jag jobbade på Fagerhult tyckte jag dte var jättebra att man inte så lätt kunde sticka ut på lunchen för att shoppa eller köpa godis när man blev sugen. Och visst är det så att det lättare går åt lite pengar på lunchen om man inte har något bättre för sig än att gå och kika lite i affärer på lunchen nu. Men i dessa juletider är det faktiskt perfekt. Du kan spendera nästan hela lunchen på stan och lätt införskaffa dig de klappar du tänkt ut - här finns ju det mesta runt knuten. Idag på lunchen fixade jag fyra stycken klappar och är riktigt nöjd med mig själv som annars måste gå runt och tänka och fundera i flera dagar innan jag slår till. Det kankske inte behövs någon rejäl julklappsrunda i år..!?

Tjejkväll i vintermörkret

Vilket underbart, fantastiskt vinterväder vi har. Helt vitt och vackert så långt ögat kan nå och trots att det är kallare än kallast så får det vara värt det för att få lite julkänsla som faktiskt helt plötsligt infunnit sig. Inte blev det sämre av att vi fixade vår julgran igår - efter mycket slit och släp. =) Vi lyckades nämligen hitta den förmodligen grövsta kungsgranen på Coop och trots att den blev inslagen i en nätstrumpa så var det det enklaste att kånka hem den. Nu står den lite halvkallt och bara väntar på att jag ska förflytta den dit den ska stå efter jobbet och börja klä den så att den blir fin. Ser verkligen fram emot ikväll när Mariorna kommer och vi ska äta lite mat och se på film och bara ha det mysigt i vintermörkret. =)


Julgran - lycka!

När vi var och kollade på vår lägenhet för första gången så kommer jag ihåg att det första jag la märke till var att det fanns en perfekt plats där en julgran skulle kunna stå. Precis rakt fram när man klivit innanför dörren, till höger om soffan, framför fönstret! Nu är det äntligen dags för den stunden. Förra året hade vi ingen gran eftersom vi tillbringade julen i Thailand. Men nu fasen!

Hade först tänkt julstäda, julpynta och köpa gran i helgen men nu kan jag inte bärga mig längre. Idag efter jobbet knallar jag och Andreas till Coop för att välja ut den finaste granen. Den får vara precis lika hög som när jag står raklång och håller handen upp mot taket. Precis lika hög som till fingertopparna. Allt glitter, julgransfot, kulor och stjärna ligger hemma och bara väntar. Åhh, det här ska bli så roligt, det pirrar i magen! =)

Julmys...

Åhh, så skönt det var att få fixat håret igår. Dricka lite thé och läsa kvaller...mmm. Håret blev väldigt silvrigt och går nästan åt det grå hållet. Låter knepigt men jag känner mig nöjd och jag passar inte i guldblondt hår så det här är mycket bättre. Sen lagade jag lite lax och så gick jag och Andreas en promenad för att köpa julfrimärken så idag har jag postat alla julkort som jag gjort. Sköööönt!

Ikväll blir det en promenix med Maria. Hoppas så att snön ligger kvar så att det blir en snöpromenad. =) På fredag kommer båda Mariorna hem till mig på mat- och filmmys på kvällen och det ser jag verkligen fram emot. Ska fundera ut något gott att bjuda på bara. =)

En helt vanlig tisdag och en vecka kvar till jul

Tre satser knäck, chokladdoppade marsipankulor och snickers lyckades jag, mamma och Elin till sist få ihop igår kväll. Vi hade det riktigt mysigt och åt först lite frallor och drack thé innan vi satte igång med pyslligheterna. Fick också sett lite grann av Hjältegalan som var riktigt bra och gripande. Vilka fantastiska människor!

Om en stund ska jag gå lite tidigare från jobbet för att sjunka ner i frisörstolen på Salong Cri där Carro ska fixa i ordning håret. Känns som det var evigheter sedan det klipptes och gjordes någonting med så det ser jag verkligen fram emot. Det och att få grotta i en massa skvallertidningar som alltid. =) Efter det blir det hem för att pyssla om min stackars älskling som är hemma sjuk.

Här är en bild på Wille som Andreas tog i höstas på djurparken. Tycker den är väldigt fin och har både sköna färger och ett härligt djup. Den grabben får mig att smälta nästan lika mycket som min pojkvän får mig att göra. =)




Fullt upp!

Oj! Jag blir bara sämre och sämre på det där med uppdatering vilket jag iofs. skyller på tiden. Den här helgen har gått i rasande tempo och poff så var det måndag och dags för jobb, jobb och jobb igen. Julfesten i fredags var klart godkänd och det började här på kontoret emd lite lekar innan vi åkte till en av delägarna som bor i Lerum. Där drack vi glögg och lekte julklappsleken tills dess att det var dags att åka vidare. Julbord stod därefter på schemat och vi åkte vidare till en restaurang/värdshus som hade ett originellt julbord med lite annorlunda bord. Kul och lyckat var det iaf.

Dagen efter mötte jag upp Charlotte som äntligen var på besök och vi hade en riktig mysig shopping-tjej-dag på stan med lunch och en massa prat. Jättehärligt! På kvällen åkte jag och Andreas till Anna och Penn som hade inflyttnings- och glöggfest viket var jättetrevligt trots att jag var lite trött och Andreas inte mådde så bra efter sin vaccination dagen innan. På söndagen var det äntligen dags att träffa brorsan igen som kom hem från sydamerika på fredagen efetr 9 månader på resande fot. Oj vad mycket spännande han hade berättat och det var så kul att se honom igen. Har saknat honom massor.

Nu ska jag till ICA för att köpa lite ingredienser till julgodis. Mamma och Elin kommer hem om en stund och vi ska ägna kvällen åt att fylla våra kylskåp med hemmagjorda snickers, knäck och marspipankulor. Mums!

Julklappsbestyr!

Det där med julklappar... Jag minns så när man var liten och längtan efter julafton och alla julklappar började redan när sommarn gick mot höst. Det där pirret i magen dagen innan julafton när man visste att mamma och pappa tillbringade hela kvällen åt att slå in alla våra paket, klä granen och placera alla klappar där under. Åhh, vilken känsla det var. Jag har också alltid älskat att köpa julklappar till alla andra. Planerat, funderat, skrivit listor, handlat och slått in. I år har vi dock minskat ner lite på klappar och det känns skönt. Det är lätt att känna en stress över alla presenter och att man ska hitta den perfekta presenten till alla, att det ska kosta lagom mycket och kännas roligt att ge. Det brukar alltid sluta med att man springer på stan i sista sekunden och stressar och blir arg. I år hoppas jag att det blir lite lugnare och jag ska försöka att köpa de julklappar jag ska köpa i nästa vecka - allt för att slippa stressa upp mig och må dåligt i onödan.



Suuuuck

Jag har i princip inte haft någonting att göra på hela dagen och visst är det skönt när det varit rätt stressigt på jobbet den sista tiden. Men det räcker efter ett tag, sedan tar en inre stress över och du börjar bli rastlös och irriterad. Internet är söndersurfat och jag har t.om gjort nya lappar för mina dokumentsamlare. "Jobb in" och "Jobb ut". Snacka om tristess!

Nu ska jag inte beklaga mig över att det är lite att göra men idag känner jag att jag skulle vilja ha massor att ta tag i. Är så himla trött så det hade udnerlättat lite så att risken för att somna här på skrivbordet minskas.

Idag ska jag iaf försöka ta mig till gymmet efter jobbet. Kanske hjälper mot vintertröttheten också - jag hoppas det!


Svininfluensan

Idag är den en vecka sedan jag tog svininfluensan och min arm är fortfarande svullen och öm. Känns lite läskigt att veta att en dos av influensan sprutats in i min kropp och vilka effekter det gjort. Har dessutom varit overkligt trött men det har säkert berott på jetlagen också. Hoppas bara dett det hjälper och att ingen influensa visar sig.

Onsdag förmiddag redan - hälften av veckan avklarad. På fredag ska vi på julfest med jobbet. Vet ingenting mer än tid så det blir spännande att se vart vi hamnar och vad vi ska göra. Håller på att fundera ut vad jag ska köpa för julklapp också. Alla ska köpa en julklapp för 50:- med rim tilll och eftersom det inte är mer pengar det rör sig om så är det svårt att hitta på något roligt. Men jag ska grubbla vidare...

Myror i kroppen

Usch, har ingen arbetsvilja på jobbet idag. Vissa dagar är bara sådana, tankarna envisas liksom med att vara någon annanstans och myrorna kryper i kroppen. Har lyckats ta mig igenom första halvan av dagen iaf. Tog dessutom en rejäl sväng på stan på lunchen vilket hjälper för att rensa hjärnan och få lite frisk luft. Lyckades dessutom köpa lite material till julkort.

Idag efter jobbet kommer Anna och Penn hem på lite fika, det ska bli mysigt att träffa dem!

Myshelg!

Helgen har varit en familjär sådan. I lördags besökte vi mamma, pappa och Elin och var först på julmarkand en stund innan vi åkte emd dem hem och åt god mat och kollade på bidler från vår resa. Mysigt värre! Igår var vi hemma hos Andreas föräldrar tillsammans med Andreas syster och familj och åt tacos. Också väldigt mysigt.

Är tröttare än tröttast idag men hoppas kunna ta mig till gymmet för fösta gången sedan vi kom hem från resan. Alternativt en promenad om vädret tillåter.

Inte min dag idag

Vissa dagar börjar bra, vissa börjar sämre. Idag är en sådan dag som börjat lite mindre bra. Vaknar - försenad som vanligt och skyndar mig till jobbet. På måndagar är tanken att jag, som ändå går förbi Lulus bageri, ska inhandla frallor till måndagsmötet. Jag har kommit ihåg varje gång men idag är det som bortblåst så jag hinner in på kontoret och får av mig ytterkläderna innan jag kommer på mitt misstag. Ut igen och får köpt de där attans frallorna. Väl tillbaka igen märker jag att asken med pizzasallad som jag hade med mig till lunchen har läckt ut i hela väskan. Så där i väskan bland all kåldoftande sörja simmar plånbok, mobil, ipod, pennor och annat smått och gott.

Nu sitter jag lugnt vid mitt skrivbord och försöker att göra de arbetsuppgifter jag ska göra. Vad kan då gå snett?

Karibien - ett minne för livet

Äntligen är det helg. Söndag morgon och ingeting alls bestämt direkt på dagen så därför tänkte jag försöka sammanfatta vår resa. Imorgon har det redan gått en vecka sedan vi kom hem - tiden går fort. =)

Lördag 21 november
Vi går upp tidigt, tidigt för att bege oss till flygplatsen. Med en mellanlandning i Paris innan vi fortsatte till Miami blev flygresan dryg och det var även en del förseningar. Att det dessutom var USA vi skulle tid gjorde att det tog extra lång tid vid incheckningen och alla olika sorters kontoller. När vi väl är på plats på hotellet var vi trötta men eftersom vi fick skruva tillbaka klockan sex timmar försökte vi hålla oss vakna så länge som möjligt för att lyckas komma in i någorlunda rätt dygnsrytm. Vi hade valt billigaste hotellet som gick att hitta så därför hamnade vi i något fel område trots att rummet var fint. Här fanns ingen shopping och inga restauranger så färför tog det en bra stund innan vi till sist fann en restaurang där dessutom maten smakade riktigt bra.


Utsikten från vårt hotell, Miami.


På jakt efter en restaurang i Miami.

Söndag 22 november
Både jag och Andreas vaknar innan solen gått upp och beslutar oss för att ta en morgonpromenad längs havet i soluppgången. Vi var ute i nästan två timmar och det var en fantastisk syn att se Miami vakna. Vid ettiden har vi tagit en taxi till båten och det tar en rätt lång stund att checka in innan vi till sist befinner oss på den otroligt stora båten. En lunch blir det innan vi fortsätter med att se vår hytt och utforska båten. På eftermiddagen lämnar fartyget Miami och vi får se en välkomstshow på däck. Senare på kvällen var det dags för första middagen och vi hade varje dag samma bord bredvid samma människor i en stor sal som var skrämmande lik Titanics. Mycket vackert dock och med gudomligt god mat. Vi fick varje kväll en ny meny där vi kunde välja mellan en sisådär sex förrätter, sex huvudrätter och sex efterrätter.


Första kortet från båten med Miami i bakgrunden.


Shoppinggatan på båten.

Måndag 23 november
Hela måndagen ligger båten ute till havs och vi får möjlighet att gå runt och se allt vad den har at erbjuda. Ligger och solar i solstolar och bara njuter av början på semestern. På kvällen var det dags för Captens dinner vilket innebar att klädseln var "formal" vilket innebar kostym och klänning. Detta var dock något som amerikanerna tog på fullaste allvar och balklännningar och glittriga klänningar var inte en ovanlig syn. En liten flicka på 6-7 år hade uppsatt hår, tiara, vita handskar, klänning och högklackade skor. Hela kvällen var en mäktig upplevelse som vi avslutade på båtens egna casino.


På väg till Captens dinner.

Tisdag 24 november
Vi har fortfarande inte vant oss vid tiden och vaknar tidigt tidigt och tar en morgonpromenad på däck medan vi samtidigt glider in mot ett vädigt vackert Haiti. Höga berg beklädda av regnskog med små, små hyddor är vad vi ser. Lite senare blir vi fraktade in till land med små båtar och går i land där de byggt upp som ett residence - just bara för de som är på kryssningen. Här är en riktig idyll med kritvita stränder, lite shoppingstånd och kolsvarta Haiter som spelar musik. Vi ligger på stranden och solar en stund innan vi beger oss iväg på upptäcksfärd för att se den fantastiska miljön. Dagens lunch grillas på stranden. Denna kvällen testar vi en av de två restaurangerna där man får lägga till en lite summa för att få äta på. Portofino, en italiensk restaurang som bjöd på bland den absolut godaste maten vi någonsin ätit på.


Goa gubbar spelar skön musik.


Min goding med båten som bakgrund.

Onsdag 25 november
Denna dagen står Jamaica på schemat. Vi tränar lite i gymmet på morgonen vilket var beläget allra länst upp, längst fram med stora panoramafönster. Efter en lika god frukostbffé som vanligt går vi i land och tar en taxi till de omtalade vattenfallen Downriver falls. Här kan man om man vill välja att få klättra i vattenfalet men vi nöjer oss med att se på och tar oss en promenad längs fallen ner till stranden. Vi får se en hel del djur och träffar sköna människor. Det är dock en fruktasnvärt hög luftfuktighet denna dagen vilket gör oss trötta och svettiga. Vi beger oss sedan tillbaka till båten och tillbringar resten av eftermiddagen där. På kvällen provar vi på buffén vilket också var gott och det var skönt att "slippa" klä upp sig som vi annars har gjort till middagen.


Vattenfallet Downriver falls.


Den här lilla krabaten hittade vi på ett tak.

Torsdag 26 november
Grand Cayman är dagens mål och liksom alla andra dagar anländer vi på morgonen för att sedan åka därifrån på eftermiddagen. Detta är ett ställe känt som skatteparadis eftersom man inte behöver betala skatt. Här skulle man passa på att inhandla smycken och diamanter eftersom det var betydligt billigare än i Sverige. Vi tog en shoppingsväng och det fanns mycket vackert att kolla på. Här fanns dock inte så mycket annat att se så vi tog oss tillbaka till vår båt rätt så snart. Denna kväll var det dags för "thanksgiving dinner" vilket också innebar att det var dags att klä upp sig till tänderna igen. Det bjöds på lika god mat som vanligt och jag åt kalkon med potatismos. 


Här åt vi middag nästan varje kväll.

Fredag 27 november
Vårt sista resmål var Mexico och tyvärr var det riktigt, riktigt blåsigt denna dag och mycket moln. Men vi beslöt oss ändå för att hyra en vespa och åka längs med kusten till andra sidan ön där vi blivit lovade att det skulle blåsa mindre och därför var trevligare att lägga sig på stranden och sola. Vi förstod snabbt att det bara var bluff och båg för att vi skulle hyra vespan eftersom här var precis lika dåligt och blåsigt väder. Ingen idé att inta beachen så när vi kommit till andra sidan ön vände vi för att åka tillbaka igen. Vi tog dock en paus vid några Mayaruiner där vi både fick träffa Indianer och en stor liguan. En annan sådan höll vi dessutom på att köra på med vespan när vi åkte därfifrån. Fashinerande djur! Denn dagen hade vi bestämt oss för att besöka goda Portofino igen på kvällen men jag mådde inte bra på kvällen vilket gjorde att vi fick maten till rummet istället och fick göra det mysigaste vi kunde av saken.


Indianer.


Cool snubbe.

Lördag 28 november
Denna sista dag åkte vi bara till havs och det kändes som att alla ville försöka få till den sista solbrännan vilket gjorde att vi inte hittade någon bra solstol och kunde lapa den sista solen. Det var inte heller speciellt bra väder denna dag eftersom det blåste mycket och solen hade svårt att titta fram mellan molnen. Den sista middagen åt vi i buffén igen.

Söndag 29 november
Klockan 7.00 på morgonen var vi tvungna att vara av båten med våra väskor vilket var tråkigt eftersom planet inte gick innan halv sex på kvällen. Vi tog en taxi till Southern beach där vi förvarade våra resväskor på ett hotell medan vi åt frukost , gick längs strandpromenaden och slutligen testade shoppingen i Miami. Vi tröttnade dock snart och åkte till flygplatsen där vi tillbringade sista timmarna i USA med att spela yatzy. Just då var det otroligt segt och längtan hem var stor. Vi visste också attd et skulle bli jobbig flygning under hela natten och bristen på sömn var ett faktum när vi till sist stod på Landvetter på måndag förmiddag svensk tid.

Det var väldigt skönt att vara hemma i Sverige igen efter en helt fantastisk semester där vi fått se och uppleva en väldans massa saker. Jag hopas inte det är sista gången vi åker på en kryssning och det är verkligen något jag kan rekommendera!


Heeeelg

Nu tar vi helg här. Går och köper god mat att laga fredagskvällen till ära innan tv-soffan lockar med Idol. Hoppas jag orkar hålla mig vaken tills det är över men jag behöver nog bara en promenad och frisk luft så blir det finemang.

Tjing! =)

MITT horoskop

fun quiz for myspace profile and blog

Detta är mitt egna horoskop. Mycket bullshit men en del stämmer riktigt bra faktiskt. =) Testa dig själv här:

Lets101 Quizzes - Fun Quiz


Frusen

Sitter på jobbet och fryser - trots att jag har en varm, tjock kofta och en stickad "pläd" över axlarna. Är dessutom väldigt trött så misstänker att det har ett samband. Väldans tur för mig då att det är fredag och en helg ligger inom räckhåll. Ser först och främst fram emot en sovmorgon imorgon.

Nu är det iaf. dags för lunch och det blir lasagne. Fick inte riktigt till det den här gången. Översta delen av lasagneplattorna blev som chips och du tvingas ta bort det, äta resten som vanligt med kniv och gaffel och äta det översta lagret som ett chips. Det knastrar så det låter som ett knäckebröd. Det är ju inte riktigt meningen. Det godaste är en lasagne som är krämig och god och sådär alldeles saftig och mjuk. Får träna helt enkelt!

Vinterväder

Vilket underbart väder. Visst, kyligt och kallt. Men ändå så friskt och klart och trots bristen på snö så får man sig en rejäl vinterkänsla när man går på torget vid alla små bodar där dem säljer kransar, lotter och schweiziska mandlar. Härligt! Ikväll ska jag träffa Maria och det ska bli mysigt att ses igen. I morgon verkar det bli basketmatch på kvällen och på lördag åker vi och besöker mamma, pappa och Elin. Ska gå på Gesebols julmarknad tillsammans och äta middag efteråt. På söndag ska vi träffa Andreas föräldrar och syster med familj så det blir en riktig familjehelg. Jag tror det blir en lyckad och glad sådan. =)

Back in town

Hemma igen! Tillbaka till verkligheten kan man verkligen säga - med dunder och brak. Efter en arbetsdag full av arbetssysslor så är bilden av hav, stränder och sol enbart ett litet, suddit minne. Till och med gungningen i kroppen från allt båtåkande är borta. Men oj så skönt vi har haft. Vilka ställen vi sett och vilka upplevelser som vi fått vara med om. En hel del foton har tagits och det är dem som får fungera som en länk när man vill minnas och drömma sig tillbaka. Lovar att berätta mer utförligt om resan och lägga upp bilder när jag får mer tid.


RSS 2.0