Lyx med VAB

Ibland är det ju så att folk här på jobbet och andra i ens omgivning är sjuka. Så klart, så är det ju ibland och det är aldrig roligt att vara sjuk men när man inte är jättesjuk, eller mår sådär väldans dåligt så kan det vara rätt så mysigt att ligga nerbäddad i sängen, tycka lite synd om sig själv och få tillåta sig en riktigt lugn och mysig dag. Men så är det ju så att man har oftast varken ork, lust eller samvete att göra någonting som skulle behövas pysslas med. Som att passa på att storstäda, tvätta eller något annat sånt där nyttigt som kommer på efterkälken i den annars stressiga vardagen.

Men så i morse meddelade två olika arbetskamrater att de vabbar idag! Det gör folk här rätt så ofta, inte så konstigt eftersom det är en sådan perid nu då barn är sjuka och så klart att man måste vara hemma och ta hand om dem då. Men tänk er så lyxigt, att få en hel dag hemma där man pysslar om sjuklingen. Kanske spelar lite spel, lagar varm choklad och passar på att få göra allting som man inte annars hinner med. Det måste kännas hur lyxigt som helst att få lite "tid över" när man själv är kärnfrisk.

Nu var det ju det här med att vara nöjd med det man själv har. Kom på att det här inlägget nämligen talade lite tvärt emot vad mitt förra gjorde. =) Men men, den tiden med vab kommer säkert också tids nog. Var sak har sin tid! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0