Idolpremiär och fredagsmys

Idag är det fredag. Jag älskar fredagar. Den där speciella stämningen som infinner sig på jobbet och som gör alla lite gladare, mer avslappnade och förväntansfulla går nästan att ta på - så stark är den. Om jag skulle få vara ledig en dag i veckan hade det aldrig blivit en fredag, då missar man ju den skönaste arbetsdagen i veckan. Bättre att vara ledig en måndag i så fall när alla är trött och griniga av att ha så många dagar kvar till helgen.

Jaja, ikväll är det iaf. Idol - första fredagen för säsongen och det ska bli kul. Dessutom är Katrin Schulman - förlåt Zytomierska med och jag tycker hon är helt jäkla underbar. Har följt hennes blogg hur länge som helst och det är väl först nu som hon verkligen kommit i hetluften känns det som. Dessutom har hon och Alex breakat och hon är ihop med henens PT och lalalalala. Kul är hon iaf. Det ska bli kulatt se hur hon sköter sig ikväll.

Är fortfarande inte bra - såklart - och Andreas är sjuk och hemma från jobbet. Så vi ska ha myskväll ikväll. Käka räkor och dricka vitt vin och se på TV och njuta av att vara lediga och ha den där helgen framför oss. =) Imorgon ska vi till Göteborg, strosa på stan, luncha, checka in på hotell, gå ut och äta och besöka casinot. Mys, mys!

Trevlig fredag och passa åå att njuta för snart är det måndag - igen. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0