Poff...

Poff, sa det och så var helgen över. Men för ovanlighetens skull tycker jag denna har känts ovanligt lång. Kanske har det att göra med att jag gick klockan halv 4 i fredags!? I alla fall så hade jag en mysig kväll tillsammans med Louise. Vi åt goda tacos, pratade en massa och tittade på tv. Så roligt att träffa henne igen eftersom det var ett bra tag sedan sen sist. Därefter tog jag mig ner till Casinot där Tobbe och Andreas hoppades på att dra in storkovan. Tyvärr gick det inte riktigt som de tänkt och vi åkte hem vid halv ett ungefär.

Lördagen gick utan några större strapatser. Lite solande, golfande och så myskväll på det. Tyvärr hade jag en jobbig huvudvärk hela dagen vilket aldrig är speciellt skönt.

Igår blev det till att hjälpa till på ridklubben genom att sitta som domarsekreterare hela dagen. Det var dock riktigt roligt och mysigt att få se lite häst igen. Sen blev det en promenad för att försöka få bort det onda i sittbenen och ryggen efter att ha suttit på en hård bänk hela dagen. Lite tvättande och Van Vetereen på det så somnade man gott. =)

Nu blickar vi framåt för en skön kortvecka som kommer gå foooort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0