Full rulle som barnvakt

Sitter i soffan med ett glas vin. A ligger bredvid och kollar på fotboll och regnet öser ner utanför fönstret - till och från. Rätt mysig tillvaro ändå. =) Igår efter jobbet var vi och hämtade Wille och åkte hem till oss med alla leksaker. Där var det high life redan från början och på 5 minuter hade vårt hem förvandlats till ett bombnedslag eftersom sängen tydligen var till för att hoppas i och därför slets täcken och kuddar ner på golvet. Stackars Andreas fick krypa runt på alla fyra med en leende Wille på ryggen som tyckte sin morbror passade mycket bättre som häst. En riktig rolig syn ska ni veta. Dem traskade runt runt i lägenheten och jag fick bita mig i tungan för att inte ligga dubbelvikt av skratt. =) Wille somnade dock rätt fort efter att vi ätit och sett på Ice age och han och Andreas fick dela på sängen medan jag tog soffan.

Halv 7 vaknade han i morse och eftersom vi igår lovat honom att på morgonen idag gå till leksaksaffären när den öppnade så var det ett ständigt tjat om att gå dit. 10.00 hängde vi på låset och Wille fick välja en bil. Han har ju verkligen ingen sen tidigare. =) Sen åkte vi till Bollebygd och fikade och klappade Tilda som var mottligt road, matade hästarna och åkte fyrhjuling mm. Det var nog en kul upplevelse för honom.

Nu har busungen överlämnats och vi ska äta lite innan vi ska till Tobbe och Lina en sväng för att kika in deras nya hus.

Tjing!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0