Pinsamheter

Varje dag så har vi både frukost, lunch och eftermiddagsfika på vårt jobb. Det är skönt att få ett litet break där man får tid att rensa tankarna genom att bläddra i en tidning eller snacka lite annat än jobb. Det blir en hel del snack och intressanta diskussioner. Nu är det så att flertalet på byrån är tjejer i 30-40 års åldern som har familj vilket också leder till mycket snack om kids, dagis, barnkalas och så vidare. Med andra ord inget som känns direkt aktuellt för min del.

Vet inte varför vi kom in på något helt annat idag men det var en något roligare samtalsdiskussion vi hade på dagens frukost. Josefin bor i ett fint hus med man och två små barn. Sådär idyliskt som det låter. Kan ni tänka er hur det var då hennes mamma var barnvakt hemma hos dem och fick för sig att städa Josefins underklädeslåda efter att hon sett hur rörigt det var. Hon kunde inte annat än att lägga märke till det eftersom TV:n i sovrummet var monterad i garderoben och det var på denna TV:n som barnen kollade på.

I alla fall så hittade mormodern en lila dildo i lådan och vem som helst hade ju rört om i underklädesröran igen, struntat i att städa och låtsats som ingenting. Men inte denna tanten inte. Hon hade hämtat en diskhandduk och snyggt virat in den lila dildon i och lagt den prydligt bredvid trosorna och sockarna som nu låg vikta och fina. Att hon sen låtsades som ingenting när hon senare träffade Josefin gjorde bara saken ännu mer rolig.

Ja, det finnsen del skojiga saker som händer ändå. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0