Ny vecka och nya möjligheter

Måndag - förstår inte varför just helgens timmar verkar gå dubbelt så fort som de övriga dagarna i veckan. Poff så är det måndag och ny arbetsvecka igen och du har knappt hunnit med att blinka. Igår var en riktig slappardag. Hade tänkt vakna pigg och fräsch igår morse och få till en träning eller i varje fall en promenad. Men champagnen i lördags satte sina spår och gjorde min hjärna till en seg klump och kroppen till att vilja vara i vågrät ställning hela dagen. Det blev inte så mycket gjort men det gör ingenting, jag är glad ändå.

Lite nödvändig storhandling, matlagning och lite städning fick vi till trots allt. Beckfilmen blev det också vilket jag inte trodde eftersom ögon började vackla redan vid 19-tiden.

På tal om städning och att vara bakis och så. Marcus här på jobbet hade haft inflyttningfest i lördags och han berättade att han inte mått så jättebra igår. Bakis och trött hade dem inte fått så mycket gjort. Legat i soffan och städat undan det värsta och kravlat sig iväg för att hämta pizza - döhungriga. När dem bäl skulle käka märkte dem att någon haft väldigt roligt i lördags och kommit på den briljanta idén att lägga ALLA deras betick i en bigpacklåda med vatten för att sedan placera in den i frysen. Med andra ord var alla deras bestick infrysta i ett isblock och det gick inte annat än att riva pizzan i delar med händerna. Tur att det var pizza, hade gått mindre bra med slemmig kinamat eller något liknande. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0