Slapp söndag

Söndag eftermiddag. Jag sitter i soffan, en filt omkring mig och datorn i knät. Andreas sover sött i soffan och jag tittar lite förstrött på TV:n. Är lite trött och bakis idag men då är en lugn söndag perfekt.

Igår gick hela dagen i ett nafs. Efter vanliga frukosten på stan så var vi och hämtade Wille och var barnvakt hela eftermiddagen. Den där killen kommer bli ordentligt bortskämd av sin morbror och hans tjej. =) Vi gick till stan och där fick han välja ut en leksak innan vi gick till Mc Donalds där han fick en happy meal. Därefter gick vi hem till oss och lekte med bilar, pussel, åt glass, såg på TV och hade det mysigt. =)

Klockan 18.30 var det dags att befinna sig på Golden Elephant för att fira Ulrikas 25-årsdag. Trevlig middag och sen gjorde vi en impulsgrej, jag och A, och drog till Casinot i Göteborg. Gick väl mindre bra för mig men så är det ibland. En trevlig kväll hur som helst.

Idag skulle jag träffa Maria 10.00 för att ta en promenad. Innan dess hade jag tänkt tvätta ett par maskiner tvätt. Hrm, gick mindre bra. Jag snoozade bort alarmet och vaknade 5 minuter i 10. Stackars Maria men hon börjar nog bli van vid sin tidsoptimistiska kompis. =) Mysig promenad blev det iaf. trots att vi inte hann prata om allt vi ville. En lunch hos Andreas föräldrar, lite matinköp och en lässtund senare sitter jag här och väntar på att min goding ska vakna så vi kan gå och köpa lite godis och se en film  soffan. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0