Fullspäckad helg

Shit, den här helgen har varit full fart hela tiden - jag gillar det. Kick offen i fredags var otroligt lyckad och jag hade jätteskoj hela dagen. Vi åkte upp till Rya Åsar där vi blev indelade i lag och fick göra uppgifter längs med vår vandring. Vi drack öl och läde känna varandra bättre och vädret kunde definitivt inte varit bättre. Efter en eftermiddag i skogen med bland annat stopp för att få medhavd irish coffe (kaffe på termos, sprutgrädde och en flaska whiskey) och hålla våra presentationer jag tidigare berättat om, så om vi fram till vår slutpunkt. Ett nytt konferansställe i Borås med badtunna och bastu. Där badade vi, drack vin och hade det trevligt innan det var dags för god mat. Vi blev kvar där tills klockan var nästan ett innan det var dags att ta sig hem. En riktigt rolig och lyckad dag tror jag att de flesta kunde hålla med mig om. =)

På lördag morgon var det dags för ett besök på djurparken tillsammans med Wille och Jörgen. De flesta andra Boråsare hade tänkt samma sak så vi var definitivt inte ensamma med det var väldigt trevligt i vilket fall och det var kul att se att Wille hade roligt trots att han var mer fashinerad av lekplatsen och en grävskopa än djuren. =)

På kvällen var vi ute och åt på Köket restaurang med Jörgen, Anna och Penn innan vi fortsatte till Bara och sen Grand. Trevligt!

Här är lite bilder från djurparken med nya kameran:


I väntan på att få komma in...


Wille in action


Jörgen, Wille och geten =)


Aporna var klart roligast


Det finaste jag har...


Coola djur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0