Byggplanering och ET

Det känns som att jag hade kunnat sova ett helt dygn. Har fortfarande inte kommit i kapp mig själv men idag känns det iaf lite bättre, än så länge. Igår hade jag tänkt vila och så komma i säng tidigt men huset blir vårt om mindre än två veckor så då går dete inte att ligga på latsidan. Har fortfarande dåligt samvete för att det inte har börjats packa någonting ännu.

Hur som helst så åkte vi till Beijers och Georg Andersson igår efter jobbet och kollade golv. Har bestämt oss för en svart parkett i sovrummet som kommer bryta av fint från de blivande vita väggarna men det är inte det lättaste med tanke på att det vi vill ha är på tok för dyrt. Därför tog vi även en sväng till Dalsjöfors för att hälsa på Andreas kompis och hans tjej som byggt hus och lagt in svart golv som var jättefint och som är ett billigare alternativ. Vi får se hur det löser sig. Kul med bygg- och inredningsplanering iaf. =)

Lilla ET börjar bli både stark och stor nu och vi är i vecka 27. Det sparkas mer och mer och hårdare och hårdare och magen växer så det knakar.


Drömgolvet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0