Lördagen i Milano

Fortsättning:

Lördag
Idag delade vi upp oss och jag, Annso och Sami höll ihop. Vi började med att vara på Zona Tortuna även denna dag men bara ett par timmar tills vi tröttnade och tog tunnelbanan in till Doumen (kyrkan) och där alla butiker låg. Det var väldigt fashinerande att se stadens mittpunkt - både butikerna, alla fina bilar och vackra människor och vi höll på att vrida huvudet ur led vart vi än gick. Här finns alla kända, dyra märken så som Dolce Gabbana, Vercace, Gucci osv. Vi åt en god lunch i samma kvarter - stenugnsbakad pizza - och fortsatte lite till innan vi åkte hem till vårt hotellrum och vilade upp oss lite grann. Mycket välbehövligt.


Utanför Doumen


Originell bil


Mycket butiker- mycket folk


En typisk italiensk parkering

På kvällen tog vi en taxi till en väldigt speciell restaurang och tyvärr gick jag hungrig därifrån för maten var inte alls i min smak. Synd men annars var det trevligt. Vi gick sedan vidare till "Circle" som var någon form av nattklubb/bar och ägnade den senare delen av kvällen där innan det blev dags att åka hem.


En mycket speciell restaurang...


...men tyvärr ingen god mat




Hela gänget

Flyget vi skulle ta på söndag kväll var inställt och det var inte lätt att hitta något alternativ att ta sig hemåt direkt. Italienarna var snabba med att höja hotellpriserna och vi visste ju inte hur länge det skulle vara flygförbud. Därför hade vi tur att få tag i två Italienare som körde oss till Sverige i en minibuss. Så klockan 7.30 på söndag morgon åkte vi från Milano och framför oss väntade en 22 timmars lång och rätt jobbig hemresa. Allt gick dock bra även om den ena körde som en bildåre och den andra verkade ha fått körkortet i ett Corn Flakespaket... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0