Vilken härlig perfekt helg

Det känns som att jag gick till jobbet med lätta steg idag, helgen har varit riktig härlig, händelserik och lång - precis som den ska vara.

I fredags förvandlades vårt kök till pokerrum och x antal grabbar drack öl och spelade kort för fullt. Charlotte gjorde mig sällskap med pizza och godis i soffan. Det var två gravida, trötta tjejer som satt där och njöt av att det var helg. =)

Dagen efter var det dags för överraskning för Andreas och vid elva-tiden åkte vi iväg med packade väskor. Vi plockade upp Charlotte och Simon vilket Andreas inte visste någonting om innan vi styrde kosan mot Göteborg. Åkte först till Backaplan för att kolla sängar till Charlotte och Simon innan vi slutligen parkerade bilen på Riverton hotells parkering. Checkade in snabbt innan vi tog en lunch på stan och strosade lite i butiker...tillsammans med resten av Göteborg tyvärr. =/ En välbehövlig stund i bubbelpoolen och bastun på hotellet fick bli fortsättning på vår dag innan vi gjorde oss i ordning och åt lite snacks på rummet. Därefter gick vi till resturang Mediterraneo som tyvärr inte kan rekommenderas vilket var trist. Kvällen avslutades på Casinot vilket var riktigt roligt och lyckat. Vi hade tur och hamnade alla fyra runt Caribbean stud där vi faktsikt hade tur och hade vunnit en peng allihopa när vi till sist gick hem till hotellet igen.

Gårdagen började med frukostbuffé (det bästa med att sova på hotell) innan vi åkte hem till Borås igen. Det var på tok för fint väder för att ha en lägenhet och sitta inomhus så vi tillbringade eftermiddagen med att fixa lite med Andreas mammas hus och en promenad i vårsolen. Härligt, härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0