GOTT NYTT ÅR!!!

Så var det då 2010, helt otroligt hur fort tiden går men det brukar jag ju ofta tjata om så vi skippar det. =) Än så länge känns nya året väldigt bra. Känns på något sätt som en nystart och chans att ta ett nytt andetag. Dagen innan nyårsafton åkte jag, Andreas, Penn och Anna till Varberg. Där tillbringade vi resten av kvällen med kinamat och tv. På nyårsafton tar vi en riktigt skön och lång havspromenad som gjorde gott för att lite senare välkomna Jenny och Robban och börja laga en god tre-rätters middag. Väldigt kul att alla hjälptes åt och vi åt och pratade oss igenom hela kvällen tills vi märkte att klockan var tio i tolv och det var dags att öppna champagnen, ta på oss alla kläder och ta oss ut på balkongen för att se alla fyrverkerier som lyste upp himlen i Varberg. När det var klart satte vi igång att spela "Med andra ord" och var inte klara förrän halv fyra.

Dagen efter var vi alla sega och ägnade dagen åt städning och en till långpromenad innan det var dags att köra hemmåt igen. Ett par riktigt lyckade och roliga dagar!

Om en dryg timma kommer mamma, pappa, Jimmy och Elin hem på lite middag så nu ska jag börja fixa lite här så allt hinner bli klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0