Love is in the air...

Är trött, har knappt någon känsel i fötterna och kroppen värker lite men det var det definitivt värt för igår hade vi en fantastiskt rolig dag/kväll. Det känns som att vi inte hann med så mycket mer än att äta frukost och att göra oss i ordning innan det var dags att åka. Men vi gav oss iaf. iväg klockan ett för att hinna ill Voxtorps kyrka i Värnamo klockan 15.00 där vi dessutom mötte upp Annso.

Det var ett mycket glatt, lyckligt och vackert brudpar som gick in ikyrkan och därefter hölls en lagom lång vigselakt med låtarna "Here comes the sun", "Du är allt" och "If you used to love me". Värmen var näst intill olidlig och det var skönt när man väl fick komma ur kyrkan och sätta sig i bilen med air condition igen. =)

Efter kyrkan åkte vi till Åminne bruk där bröllopsfesten hölls i gamla, charmiga lokaler. Det bjöds på en god grillbuffé och det var trevliga människor så tiden gik fort och hel plötsligt var det bröllopsvals och därefter körde det loss ordentligt på dansgolvet av i princip alla till bra musik av en trubadur från Göteborg. Vi dansade oss svettiga och jag hoppas ET tyckte det var lika roligt som jag gjorde. Vi hade pratat om att åka hem klockan tio men kom inte iväg förrän klockan ett och var därför inte hemma förrän halv tre. Det var helt klart en väldigt lyckad och rolig kväll och det var kul att se Emma och Daniel så lyckliga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0