Sommar i nya utemöbler

Från vårt vardagsrum kommer man direkt ut till balkongen som är lika bred som huset och dryga 2 meter djup. Eftersom den har tak så skulle det kunna bli en riktigt mysig plats att tillbringa semesterdagarna på om det regnar eller är alldeles för varmt i solen. Här är morgon- och fömiddagssol och hittills har det bara stått tomt i väntan på att vi ska tänka till vad vi ska göra med det.

En loungemöble har varit min högsta dröm sedan vi fick se balkongen men är tyvärr också oftast väldigt dyr. Vi har dock kikat runt lite på olika möbler ett bra tag. Jämfört, funderat, provat och resonerat fram och tillbaka. Igår blev det verklighet! Vi köpte en tre-sistssoffa med två fåtöljer och bord till. Svart konstrotting med ljusbeige klädsel, tjocka härliga kuddar!

Åhh, det känns så bra, nu längtar jag ännu mer efter semester och ledighet. Längtar efter att få börja morgonen med frukost på balkongen, längtar efter att krypa upp i soffan med en filt och en bra bok en regnig sommarkväll, längtar efter en fika här tillsammans med vänner och familj.


Det är inte exakt denna gruppen, men liknar den vi har köpt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0