Underbara Varberg

Kom nyss hem från varberg där vi tillbringat hela midsommarhelgen. Allt har varit fantastiskt och man kan inte annat än längta tillbaka trots att det alltid är skönt att komma hem till sitt. Vädret gör ju allting och för en gångs skull går det inte klaga på en enda dag.

I torsdags kom vi ner tillsammans med Charlotte och Simon och då blev det en pizza på Campino i stan. På midsommarmorgonen åkte Simon och Andreas tidigt för att spela golf och mötte dessutom upp Penn som också gick med dem. Anna kom och mötte upp oss så att vi tjejer kunde åka och handla maten för helgen. Därefter åkte vi hem och gjorde i ordning midsommarlunchen som vi åt när grabbarna kom tillbaka. Resten av dagen njöt vi av det härliga vädret, gick ut och gick och på kvällen grillade vi och hade det trevligt. Roligt är att vi alla tre är gravida och därför sitter i samma situation och har mycket att prata om.


Grabbarna hemkomna från golfrundan


Lunch


Glada, tjocka tjejer =)...


...och leksugna killar med vattenballonger...


...som granskar dagens golfbränna...


...medan vi jämför magar.

På misommardagen var vädret minst lika fint och alla fick nog synliga ränder från bikini/shorts. Efter lunchen åkte vi alla till tre toppar där vi köpte glass som vi åt i hamnen. Anna och Penn åkte vidare medan vi andra åkte och handlade lite kött för att grilla på kvällen. En film fick avsluta en härlig dag.


Killarna testar golfklubborna i trädgården...


...och jag och ET njuter av solen med fötterna i kallt vatten


Grillat är godast!?

Idag söndag åt vi frukost och städade huset innan vi åkte vägen om Ullared hem. Vi var inte ensamma direkt utan trots det vackra vädret hade fler letat sig hit. Fick dock tag i en massa bra sakr till ET bland annat. Simon och Andreas åkte vägen om golfbanan medan vi andra åkte hemåt. Nu är det tvätt och uppackning som gäller!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0