Helgen som varit...

Helgen har försvunnit i ett nafs och vi har knappt varit hemma i lägenheten - bara sovit och bytit om i stort sett. I fredags hade i en riktigt mysig kväll och skruvade IKEA-garderober till sent på kvällen. Avnjöt en middag vid platsbordet i köket och försökte göra det så mysigt det bara gick. =)


Fredagsmys!

Lördagen tillbringade vi också dagen i huset med att slipa golv och fixa allmänt men tog ett break för att jobba på Sunhouse ett par timmar. På kvällen var vi hemma hos Anna och Penn och grillade och satt och tjatade tills vi insåg att klockan faktiskt hade blivit rätt mycket. Väldigt trevlig kväll!  


Andreas med slipmaskinen


Tjockismage


Efter slipningen ska golvet vaxas så det blir vitt

Idag söndag var vi och kollade på Elin och Fantazie som tävlade i Brämhult och därefter följde pappa med oss hem till huset och där höll vi på resten av dagen. Det blev parkettgolv lagt i sovrummet, lister i ET:s rum och sovrummet samt en del montering av kontakter, lampknappar och utelampa. Duktiga grabbar jag har som sliter hårt! Andreas avslutade dessutom kvällen med att lägga andra och förmodligen sista lagret av hårdvax på vardagsumsgolvet vilket kommer bli jättesnyggt! Trött men nöjd har vi precis kommit hem och nu längtar jag efter en dusch och en skön säng!

God natt


Rummet efter andra lagret med vax har lagts, men antagligen mörknar det lite när färgen har torkat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0