Bästa dagen!

Har haft en helt underbart härlig dag idag som dessutom har känts väldigt lång. Har hunnit med mycket saker och allt har bara varit roligt. Vaknade 8.00 av en snackande Vinston som hade vaknat och som vanligt då brukar leka i sin säng. Han sov hela natten dessutom vilket antagligen resulterar i mitt glada humör. =) Åt frukost på en solig balkong med Vinston och Andreas innan vi gick ut och lekte lite med Vinston på gräsmattan. När det var dags för honom att sova satte jag och Andreas spadarna i gräsmattan och grävde upp en bit längs med husväggen där vi ska fylla med singel.

När lillkillen vaknat tog vi en tur och inhandlade flera krukor på Claurius som sålde mycket fina krukor till bra priser. Sedan en sväng till Byggmax, Blomsterlandet och City. På eftermiddagen kom pappa och Jimmy och grillade med oss och vi hade en mysig eftermiddag på altanen som de för övrigt kikade lite på eftersom vi har projekt altanbygge framför oss.

Nu ikväll har jag planterat en massa blommor och är väldigt nöjd med resultatet. Man blir glad av blommor och framförallt blir man glad av sol, värme, att pyssla i trädgården och att vara tillsammans med de finaste man har. <3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0