Jul i vårt hus

Oj oj vad tiden rinner iväg. Vi hade en mysig gårdag som började med att Vinston öppnade sina klappar som han fått av oss och lekte med dem. Vid lunchtid åkte vi till kyrkogården och tände ljus och sen vidare till Andreas mormor för lite snabb lunch och Vinston fick sova. Därefter åkte vi vidare till Bollebygd där Vinston blev alldeles salig av att se alla klappar under granen.

Efter Kalle, glögg och mycket mat var det äntligen dags för tomten att visa sig med sin lykta i trädgården för att slutligen komma in och dela ut paket. Vinstons ögon var stora som tefat och det var så roligt att se. Oj så mycket fint det fanns i paketen. Tack tack än en gång alla ni!!!

Det var nog för många intryck på en och samma dag för somna vägrade lilleman att göra trots tre halvhjärtade försök. Vi fick bege oss hemåt istället vid halv tio men alla var rätt trötta ändå så det gjorde inte så mycket.

Idag åkte vi hemifrån vid 10 för att köra till Helsingborg och vara med på Mollys dop. Var hemma halv åtta igen - en dag i bilen sammanfattningsvis och det var inte bara Vinston som hade ont i kroppen. Fint dop var det iaf.

Nu ska här sovas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0