Fint väder = dålig uppdatering

Nu sitter jag på jobbet - igen! Vädret i veckan har ju varit underbart vilket har resulterat i att jag och Vinston knappt varit inne. Tur är det för inne är det stort behov av en storstädning. =(

Hur som helst så tillbringade vi midsommarhelgen i Varberg. Mysigt och lyckat med allting. Besök av Sofie och Johan med barn hela midsommarafton och på midsommardagen kom Lina, Tobbe och lille Elias på grillbesök. På söndagen åkte vi hem och fick hjälp av mamma och pappa att riva vår altan.

I trädgården står just nu material till ny altan, stenplattor, material till mur, borttagna gamla stenplattor som har sålts men inte hämtats, ca 7 stycken enar som dargits upp och ligger hulle rom buller. Halva "gräsmattan" består av jord och gräset är på tok för långt men kan inte klippas pga. alla grejer som står på. Stor suck! Med andra ord ser det ut som ett riktig kaos. Förhoppninsvis och förmodligen kommer det bli kalasbra när det är klart. NÄR det blir klart. =)

I måndags var det mammafika hos Susanne och så lite fix i trädgården sen. I tisdags en tur till Bollebygd där det blev lunch med farmor på La familia och glass på glassbaren eftermiddagen. Vinston levde loppan hemma hos farmor när vi väl kommit dit och tyckte det var spännande med allt som finns där. =) Igår åkte jag och Vinston till Sjömarken där vi käkade lunch på en filt, badade och solade. Direkt efteråkte vi hem till Anna och Aprilia dit också Lina och Elias kom. Riktigt mysigt...och varmt.

Efter jobbet idag väntar ett besök hos frisören innan vi ska till Torsdagskvällen med Vinston och Anna, Daniel och Aprilia. Ska bli spännande att se hur det går med barnen som får följa med på restaurang och sedan ha hörlurar på sig när September sjunger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0