Långa, härliga helg!

Den här helgen känns verkligen som att den har hållit på i en evighet - i positiv bemärkelse. I fredags när jag jobbat klart åkte jag, Vinston och Andreas till Varberg och väl på plats grillade vi med Maria, Jörgen, Wille och Maggan. Blev en hel del vin dessutom och lite väl sent för att huvudet skulle kännas okej dagen efter. Men men, lördagen tillbringade vi med att göra "i ordning inför sommaren". Planterade en massa blommor, målade mur och fixade och grejade. Jag hann med en lång promenad med lillgrabben också. Vips så var det sen eftermiddag och vi tog vårt pick och pack och åkte hem.

Idag var det dags att träffa mammagruppen tillsammans med deras respektive och barn. Vi möttes upp i Annelundsparken för att grilla korv, leka och dricka kaffe. Mycket trevligt och skoj att få träffas allihopa. Är så glad att det är ett sådant gott gäng - hela gruppen! Efter det åkte vi hem och fortsatte vårt grävand ei trädgården som förövrigt nästan är klart! Sen är det bara en massa, massa kvar men roligt är det att se att det blir fint. Nu i kväll har vi handlat och städat och busat med Vinston som tyvärr blivit förkyld igen. Hoppas verkligen att det inte är något långvarigt!

I morgon kommer först Louise på fika och det ska bli så mysigt att träffa henne igen. Gissar att hon vill prata en massa bröllop! ;) Sedan kommer Susanne med Anton och katrin med Amanda på eftermiddagen. Social måndag med andra ord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0