Youtube - bästa barnvakten

Jag och Vinston trotsade regenet igår eftermiddag när jag kom hem från jobbet och tog en liten promenad för att handla. Duktiga killen skötte sig riktigt bra för det är inte speciallt poppis att sitta i vagnen numera när man kan springa runt och busa. =) Världens längsta kö i kassan gjorde dock att han började vrida och skruva på sig så att hans mamma blev alldeles svettig och tvingades plocka fram mobilen för att med ena handen visa lite klipp på youtube och med den andra handen lägga upp varor på bandet och betala. Tänk er den synen framför er.

Youtube är för övrigt bästa grejen just nu. Och särskilt på ipaden. Han får alltid kolla på den en bra stund på morgonen och en bra stund på kvällen och då sitter han som ett ljus. Tyst och faschinerad. Oavsett om det är Teletubbies, hästar som gnäggar eller gamla Idoltalanger. =)


Mitt lilla busfrö

Kommentarer
Postat av: Annika

Youtube är super! Tilde älskar dessa: http://www.youtube.com/watch?v=P9Fyey4D5hg och http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974

2011-10-06 @ 10:34:30
URL: http://tilde.webblogg.se/
Postat av: Emma

Åhh, tack för tipset. Ska testa det när jag kommer hem. =) Vinston gillar denna: http://www.youtube.com/watch?v=3R7ng1b9KZE =)

2011-10-06 @ 11:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0