Aldrig mer!

Har mycket på jobbet, hade glömt av en timmas möte med en leverantör som jag absolut inte hade tid med och kom på nästan halv ett att jag inte hade någon lunch med mig heller. SUCK!

Spang till Orion för att köpa sallad. Står i den långa kön som började utanför dörren en stund tills att jag får reda på att kortläsaren är sönder. Vänder och funderar på vart jag ska gå istället.

Går förbi Lulus där jag ser en skylt att dem har sallader. Går in och frågar efter dem. Det finns bara två kvar. Jag frågar för att försäkra mig om att dem är gjorda idag. Absolut, svarar tjejen. Köper salladen för 68 kronor.

Går tillbaka till jobbet. Öppnar plastförpackningen och hittar några trista pastaskruvar som smakar vatten, frusna ärtor, typ tre kycklingbitar, tre tomatskivor, tre gurkskivor och så en massa sallad. Brun sallad. Oätlig sallad.

Äter upp kycklingbitarna. Och brödet. Och dressingen. Och är irriterad. Irriterad över att ha betalat nästan 70 kronor för någonting som jag fick slänga rakt ner i soporna.

Hade jag inte haft ont om tid och dessutom varit mindre lat så hade jag gått tillbaka och krävt pengarna tillbaka. Nu gjorde jag inte det utan sitter här, hungrig. Däremot kommer jag aldrig köpa något på Lulus mer. Inte ens en semla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0