Året som gått

Januari
Vi renoverade förrådet, hängde en del på Leos lekland och var på 30 års fest. Jag slet som ett djur på mitt förra jobb vilket jag i efterhand förstod inte var speciellt hälsosamt. I slutet av månaden fick vi reda på att företaget jag jobbade på blivit uppköpta av en annan reklambyrå. Jag började på nya stället fyra dagar senare. Jag och Andreas utnyttjade dessutom en av våra bröllopspresenter på Sankt Jörgen spa.
 
 
Februari
Jag började mitt nya jobb med en veckas magsjuka men kom sedan in i arbetet snabbt och stormtrivdes från första stund. Utöver det bestod denna månaden mest med fikor, pulkaåkning och middagar med fina vänner.
 
 
Mars
Vi avlöste badhotellet The Reef i Danmark första helgen i Mars med en långhelg i Sälen veckan därpå. Roliga resor båda två.
 
 
April
Barnpassning i Varberg, kalas, djurparksbesök, påskfirande och 30-års kalas. I övrigt väntade vi på våren!
 
 
Maj
Tjejkväll med jobbet i Varberg, första bussturen med lilleman ;),möhippa och svensexa, grill med mammagruppen och måla staket. En kul och händelserik månad.
 
 
Juni
Sista dagen för Vinston på Lilla Björn (hans förra dagis), var på ett roligt bröllop, hade sommarfest med jobbet, min syster tog studenten och brorsan fyllde 25. Vi var på Liseberg, firade midsommar med vänner, såg Loreen på stora torget och var på 30 års fest.
 
 
Juli
Andreas satte igång med att fixa hans mammas sommarhus ordentligt, vi åkte till Korfu med mamma och pappa och firade mammas 50 års dag. Vinston fyllde 2 år och vi hade kalas i Varberg. Vi var i Varberg och ägnade en stor de av semestern åt sommarhusfix. Vi var på Lisberg med vänner, hade skaldjurskväll, var på Casinot. Tyvärr vad vädret mestadels kasst.
 
 
Augusti
Vi skolade in på nya dagiset vilket till en början gick jättebra. Jag var på tjejhelg i Göteborg, hade kalas, var på möhippa. Vår första bröllopsdag firade vi i Stockholm på vår lilla bröllopsresa.
 
 
Sepember
Det började bli jobbigt på dagis tyckte Vinston och lämningen blev ett helvete under en dryg månad. Vi avslutade september med att åka till Mallorca med Andreas syster med familj i några dagar.
 
 
Oktober
Min bror var barnvakt för första gången och jag och Andreas går på bio för första gången på ca 3 år. =) Jag påbörjar renoveringen av vitrinskåpet och jag hjälper min mamma med lite marknasföringsmaterial som nybliven zonterapeut. Andreas är iväg på grabbhelg och jag och Vinston utnyttjar tiden med att träffa tjejerna och deras barn.
 
 
November
Vi drar till Malmö en helg, är på julmarknad, har magsjuka, påbörjar vårt beroende av tv-serien Prison Break, har tacokvällar och tänder ljus. Jag gillar den här tiden på året.
 
 
December
Vi bakar pepparkakshus, förberedder inför julen, är på första lussefirandet på dagis, har julfest med jobbet och är på julbord. Firar jul, träffar släkt, har ledigt och slutligen - firar Nyårsafton i Varberg med fina vänner. Bra månad!
 
 
Under 2012 har jag kommit fram till åtminstonne en viktig grej. Det är att du själv kan välja lyckan. Ju mer man tänker på det desto mer självklart är det. Visst är du påverkad av yttre faktorer som du kanske inte alltid kan påverka men det du kan påverka är hur du handskas med detta och att du kan välja att tänka positivt genom livet. Vissa dagar är givetvis inga bra dagar och hur man än försöker så går de inte att vända dessa till bra dag.
 
Men genom att välja att umgås med vänner som ger dig positiv energi och som får dig att skratta och må bra. Tänka "good enough" och vara nöjd med dig själv. Le. Göra saker som får dig att må bra. Inse att ingen är perfekt. Äta det du tycker är gott. Ständigt intressera dig för att lära dig nya saker. Skippa det dåliga samvetet. Kramas. Vara rak och ärlig. Genom att tänka och göra detta så tror jag att det på så sätt går att välja lyckan.
 
Jag ser med spänning fram emot 2013.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: helen

Tack för härlig läsning som får mig och förhoppningsvis fler att vara tacksam och tänka efter lite grand.
Kramar från mamma

2013-01-02 @ 15:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0