Vi har det bra

Sitter i soffan och har precis sett melodifestivalen. Just nu njuter vi nog bara alla fyra vuxna av att det är tyst och lugnt i stugan. Tre busiga smågrabbar som stissar upp varandra tar på ens krafter. Särskilt när Vinston har kommit in i värsta trotsen och verkligen gått all in för att göra saker och ting jobbiga för sin mamma och pappa. Det tar på energin och tålamod men ändå har vi det mysigt och njuter av strålande sol, klarblå himmel, fjälluft och god mat.

Igår var vi i Lindvallen och Vinston testade skidor vilket gick jättebra. Dessutom lekte vi på en stor lekplats ute och grillade korv. På eftermiddagen gick vi en långpromenad och gick sedan hem och lagade mat.

Idag har jag, Sofie och barnen åkt scotertaxi till en våffelstuga där vi mötte upp Andreas och Johan som åkt längdåkningsskidor dit. På eftermiddagen fick Vinston prova skidor igen och sedan har vi ätit en god middag. Tyvärr är både Melvin och Felixa hostiga och febriga så de har inte kunnat följa med på allt. I morgon är sista dagen och då blir det nog ett besök i Trollskogen. Om Vinston går med på det vill säga. Han blir livrädd när vi pratat om att åka dit och säger att han inte gillar troll. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0